GroenLinks zoekt kandidaat-raadsleden

De fractie van GroenLinks in de Hof van Twente is op zoek naar mensen die namens deze partij kandidaat willen zijn voor een zetel in de gemeenteraad en op de lijst willen staan voor de verkiezingen van 2022. Dan zijn in het voorjaar de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen. De partij zoekt mensen die verduurzaming op alle gebieden willen bevorderen en solidair te zijn met mensen die op het minimum leven. Ook wordt van de kandidaten verwacht dat ze kansen willen creĆ«ren voor nieuwkomers, vrijwilligerswerk en de deelname aan groene activiteiten. Ook kunnen de nieuwe leden meewerken aan het verkiezingsprogramma van GroenLinks in de Hof. Wie zich geroepen voelt kan contact opnemen met afdelings- voorzitter Verone de Vries via veronedevries@nullgmail.com of telefoonnummer 06 – 13 06 34 29.

Gerelateerde berichten