Bikepark nagetekend voor kleurplaat…

Kleurplaten van herkenbare plekken in Hof van Twente zijn in opdracht van HofMarketing gemaakt om kinderen uit Goor en omgeving te kunnen laten kleuren en een serie op te bouwen van van bekende plekken in de Hof, waaronder het Mountainbike-park achter sportpark ’t Doesgoor. Daarnaast kan er voorlopig ook gekozen worden tussen Kasteel Warmelo in Diepenheim en de voetveer over de Hagmolenbeek in Bentelo. Binnenkort komen er nieuwe kleurplaten bij, zodat er een serie ontstaat.

De kleurplaten kunnen gedownload worden via www.visithofvantwente.nl of opgehaald worden bij de VVV Informatiepunten in de Hof. Daarnaast roept HofMarketing op om suggesties te doen voor plekken die getekend zouden kunnen worden. De plek met de meeste stemmen wordt uitgewerkt. Door kinderen gemaakte creaties kunnen gedeeld worden via Instagram of Facebook met de hashtag #wijzijnhofvantwente of worden gemaild naar info@nullvisithofvantwente.nl. Daarnaast wordt gevraagd om de ‘kunstwerken’ naar de ouderen te brengen die nu geen bezoek kunnen ontvangen vanwege het Coronavirus.

Gerelateerde berichten

  • Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets6 mei 2020 Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets Naast de sportende jeugd bij de voetbalverenigingen en de hockeyclub gaat ook de jeugd van de MTB groep van de Toerclub Goor weer van start met de activiteiten op te starten. Daarvoor […]
  • Kinderen en ouderen blij verrast…12 april 2020 Kinderen en ouderen blij verrast… “Wat een enorm succes,” zeggen Rene en Ellen van de stichting Kindvriendelijk Goor. Zij brachten vandaag op deze eerste Paasdag ruim 100 kinderen een zakje paaseitjes, met een briefje van […]
  • 26 mei 2017 Kleurplatenwedstrijd Stadsregge sluit bijna De kinderen die meedoen aan de kleurwedstrijd van de stichting Stadsregge Goor kunnen hun kleurplaat nog inleveren tot komende maandag 29 mei. Dat kan bij de eigen school, de Readshop en […]
  • Tekenwedstrijd ‘droombomen’ gaat door19 april 2020 Tekenwedstrijd ‘droombomen’ gaat door De tekenwedstrijd 'Droombomen' voor alle leerlingen in het basisonderwijs gaat in aangepaste vorm door. Juryleden gaan komende woensdag, 22 april, de tekeningen van bomen bekijken […]
  • Bijzondere tekening paardenmarkt begin deze eeuw11 november 2016 Bijzondere tekening paardenmarkt begin deze eeuw De redactie kreeg in de categorie 'Oald Goor' een foto van een prachtig historisch kunstwerk opgestuurd door Niek Hietbrink. Het is een tekening van de Goorse Paardenmarkt aan het begin […]