Groen-gele parkiet vermist

Een groen-gele parkiet is sinds donderdagmiddag vermist. De kleine vogel is ontsnapt vanuit een kooi in een woning aan de Waterhoenstraat. De parkiet heet Bambino en Belgin Sayin wil hem dolgraag terug. Wie wat weet of de parkiet gezien heeft kan bellen met 06-24362467. Voor de vinder of de diegene met gouden tip heeft Belgin een leuke verrassing.

Gerelateerde berichten

  • Verstoten valparkiet liefdevol grootgebracht18 augustus 2015 Verstoten valparkiet liefdevol grootgebracht 'Missie voltooid' jubelt Nienke Siemerink van kinderboerderij 't Kukelnest vandaag op Facebook. Ze is er met liefde voor het vak én een gezond portie bevlogenheid, in geslaagd een […]
  • Valkparkiet vermist28 juni 2020 Valkparkiet vermist De tamme valkparkiet Rocky is op Schoolfeestzaterdag weggevlogen vanaf de Iependijk in Goor. Het is een grijze valkparkiet met een gele kop en oranje wangen. Wie de vogel gezien heeft […]
  • Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond14 maart 2018 Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond De kleine zaal van De Reggehof was bijna te klein en dat had ook de Goorse Stadsraad niet verwacht. Er was veel publiek bij de Goorse politieke avond gisteren. De bezoekers maakten daar in […]
  • Gele parkiet neergestreken aan Acaciastraat28 juli 2018 Gele parkiet neergestreken aan Acaciastraat Wie o wie mist er een gele parkiet? Deze heeft gisteren zijn vleugels uitgeslagen en is inmiddels aan de Acaciastraat neergestreken. De eigenaar kan contact op nemen met 0547-274830.
  • Belgin Sayin in Portret26 september 2017 Belgin Sayin in Portret Belgin Sayin is zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Deze 43-jarige Goorse is controller en hoofd administratie bij Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes. […]