Woeltjes langer bij Hector, Nijland fit

Aan de vooravond van de derby heeft Hector-trainer Wim Woeltjes zijn contract verlengd. De oefenmeester van de Goorse groen-witten staat ook volgend jaar voor de groep. Woeltjes zal morgen inventief moeten zijn om Twenthe te verschalken. Hector mist de nodige spelers. Twenthe kan zeer waarschijnlijk wel weer beschikken over Mark Nijland. Hij lijkt op tijd fit. De derby begint morgen om 14.00 uur. GFC gaat op bezoek bij laagvlieger De Lutte. De derby is morgen net als het duel van GFC te volgen op deze site. Later op de dag uiteraard de verslagen.

Gerelateerde berichten

  • Getuigen aanrijding parkeerplaats De Höfte gezocht12 mei 2015 Getuigen aanrijding parkeerplaats De Höfte gezocht Op het parkeerterrein aan De Höfte (Schoolfeestweide) is afgelopen vrijdag een rode Citroën DS3 door een onbekend voertuig fors beschadigd. Rond welk tijdstip de vernieling heeft […]
  • Nieuwe ‘Old skool’ sportschool in Goor20 november 2020 Nieuwe ‘Old skool’ sportschool in Goor De bekende kickbokser en MMA-vechter Clayton Henriquez gaat trainingen verzorgen in een nieuwe 'Old skool' sportschool in de Goorse Bunschotenstraat. De professionele contactsporter won […]
  • An d’Olde Putte en Cafetaria Visser sluiten de deuren28 maart 2022 An d’Olde Putte en Cafetaria Visser sluiten de deuren Een iconisch horecabedrijf in Goor gaat zijn deuren sluiten. Cafetaria Visser en Restaurant An d'Olde Putte zullen vanaf 1 april uit het straatbeeld verdwijnen. De uitbaters Visser gaan […]
  • AV Goor nu op zoek naar trainer voor de jeugd17 januari 2017 AV Goor nu op zoek naar trainer voor de jeugd Wisselden ze onlangs nog van trainer bij de senioren, nu heeft Atletiekvereniging Goor '75 opnieuw een nieuwe trainer nodig. Gezocht wordt naar iemand die technische training kan geven aan […]
  • N347 afgesloten na zeer ernstig ongeluk10 april 2017 N347 afgesloten na zeer ernstig ongeluk De weg (N347) tussen Goor en Rijssen is afgesloten voor verkeer na een afgrijselijk ongeluk. In de vroege ochtend botste daar een automobilist van 28 jaar frontaal op een vrachtwagen. […]