Sporten mag ook weer voor de senioren

De bal gaat in navolging van de jeugd, die voor een deel vanaf vandaag ook in Goor weer naar school mocht, ook weer rollen bij de senioren. Bij TV De Mossendam hebben ze een protocol ingediend bij de gemeente en verwachten ze medio deze week groen licht voor de oudere leden om ook weer te gaan tennissen. Ook de voetbalclubs mogen weer in kleine groepjes trainen. Zo hervat Twenthe dinsdagavond de training. Al is contact vanzelfsprekend nog verboden.

Gerelateerde berichten

  • Maak kennis met tennis bij de Mossendam27 maart 2015 Maak kennis met tennis bij de Mossendam De Goorse tennisliefhebbers ontwaken langzaamaan ook uit de winterslaap. Deze week werden de pasjes voor het buitenseizoen afgehaald en komende zondag organiseert TV De Mossendam een […]
  • Sport-passepartout voor basisschoolleerlingen13 januari 2020 Sport-passepartout voor basisschoolleerlingen Deze week krijgen alle leerlingen van de zes basisscholen in Goor een eigen sport-passe-partout van Sporthal de Mossendam, gymzaal de Kievit en gymzaal het Gijmink. Ze kunnen hiermee vier […]
  • Geef ze brood en spelen…21 april 2017 Geef ze brood en spelen… Het was weer een bijzondere dag voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Die vierden vandaag alvast dat Koning Willem Alaxander komende donderdag 50 jaar wordt. Dat deden ze onder meer […]
  • Hofactief nieuwe website met sportaanbod13 maart 2017 Hofactief nieuwe website met sportaanbod De gemeente Hof van Twente heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd waarop het sportaanbod in Goor en omgeving bij elkaar is gezet. Op de site Hofactief.nl hebben de buurtsportcoaches […]
  • Open Goorse Kampioenschappen3 september 2019 Open Goorse Kampioenschappen De ballen vliegen je deze week weer om de oren op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Deze week worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen georganiseerd op de banen van […]