Zingen voor moeders…

Het is Moederdag en dat is dit jaar voor velen een andere dan anders en anders dan gewenst. Het Coronavirus laat vele bezoeken nog niet toe en dus is het zoeken naar andere manieren om de moeders toch in het zonnetje te zetten. In Goor gebeurt dat vandaag in Goor vooral op muzikale wijze. zo postten de leden van The Bigband Apollo een ‘home-made-video’ waarin de moeders op hilarische wijze worden toegezonden. Het filmpje is via deze LINK te bekijken. Vandaag was ook het Moederdag-ontbijt georganiseerd door GYG Entertainment. voor tijdens de Picknick zijn door allerlei artiesten uit Goor en omgeving ook thuis nummers opgenomen en ingezonden zoals van Jesse ten Hag, Anique Mengerink, Hans Timmerman en Erik Dollekamp. Deze zingende artiesten zijn via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Stralende dag zorgt voor drukbezocht Bigbandfestival22 april 2019 Stralende dag zorgt voor drukbezocht Bigbandfestival De zon stond hoog aan de hemel en het kwik tikte de 24 graden aan in het Goorse centrum. Het trok mede daardoor meer toeschouwers naar het Bigbandfestival dan vorig jaar. Ook het […]
  • Voice-audities voor Hoftalenten1 november 2017 Voice-audities voor Hoftalenten De 21e editie van Hoftalenten krijgt een 'Voice of Holland'-opzet. Om tot negen finalisten te komen zal op woensdag 15 november een auditie worden gehouden waarin de coaches Femke Bleeker, […]
  • Koor Ditis Goorus zoekt nieuwe leden9 april 2022 Koor Ditis Goorus zoekt nieuwe leden Het immer vrolijke meezingkoor Ditis Goorus is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) die het koor tijdens repetities op de donderdagavonden en tijdens optredens kan ondersteunen. […]
  • Enchanté zondag in PP-kerk7 april 2022 Enchanté zondag in PP-kerk Kamerkoor Enchanté is zondag weer actief in Goor. Het genootschap is al jaren een vaste waarde in de Hof van Twente en is ontstaan uit een groep enthousiaste ouders van […]