Vuurdoop Van Schaik in betaalde voetbal

Wilfried van Schaik heeft zijn debuut gemaakt in het betaalde voetbal. De arbiter uit Goor floot gisteravond zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen. In De Grolsch Veste was hij de leidsman bij FC Twente – VVV Venlo. Van Schaik, die normaal gesproken in de hoofdklasse fluit, had geen moeilijke wedstrijd. Landskampioen FC Twente won overtuigend met 2-0. Van Schaik speelde jarenlang in het eerste team van vv Twenthe en is nu dus als scheidsrechter actief op de velden.

 vanschaikinactie

Gerelateerde berichten

  • Huldiging Schreuder in De Grolsch Veste5 oktober 2012 Huldiging Schreuder in De Grolsch Veste Het nagenieten van de zilveren medaille op de Olympische Spelen is voor Hinkelien Schreuder nog niet voorbij. De Goorse zwemster, die na haar zilveren plak in Londen een punt achter haar […]
  • daan vorkink31 januari 2012 In De Veste aan de hand van je idool Het is voor veel kinderen een droom. Het veld op met jouw grote idool. Voor Daan Vorkink werd het afgelopen weekend werkelijkheid. Hij mocht aan de hand van FC Twente-aanvoerder Peter […]
  • FC Goor kampioen…22 mei 2011 FC Goor kampioen… Bovenstaande foto lijkt niet bijzonder, maar is het wel. De prent is gisteren gemaakt vanaf de kampioenswagen van Twenthe C1. Op die wagen ook de spelers van GFC C1 en dat niet zonder […]
  • Zaalvoetbaltoernooi SV Goor13 januari 2011 Zaalvoetbaltoernooi SV Goor De supportersvereniging van FC Twente uit Goor organiseert in de voorjaarsvakantie een zaalvoetbaltoernooi voor de Goorse jeugd. Op woensdagmiddag 23 februari is alle jeugd van 12 tot en […]
  • Van tieneridool tot vlaggenist…21 november 2016 Van tieneridool tot vlaggenist… Een opmerkelijke carrièreswitch van Daan Zwierink. De Goorse zanger stapte onlangs uit het showbizz-leven na een aantal uiterst succesvolle jaren met de boyband Mainstreet en gooit nu […]