Willy en Lini 70 jaar Onze Stem

Twee leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zijn afgelopen week verrast met bloemen omdat ze 70 jaar lid zijn van het koor. De dames Lini Toet en Willy Bouwmeester werden in 1950 direct na hun 15de verjaardag door hun moeders meegenomen naar de zangrepetitie van Onze Stem. Ze zijn het koor al die jaren trouw gebleven. Zodra het kan zal er in het bijzijn van alle zangers wat uitgebreider aandacht aan dit bijzondere jubileum gegeven worden. Ook het jubileumconcert ter gelegenheid van het 95 jarig bestaan van Onze Stem moet uitgesteld worden.

Willy Bouwmeester
Lini Toet

Gerelateerde berichten

  • Linie Toet en Willie Bouwmeester 65 jaar bij Onze Stem16 april 2016 Linie Toet en Willie Bouwmeester 65 jaar bij Onze Stem Lini Toet-Woolderink en Willy Bouwmeester-Steunenberg zijn tijdens de jaarvergadering van de Zang en Oratoriumvereniging Onze Stem gehuldigd voor 65 jaar lidmaatschap. Ze kwamen beiden in […]
  • Onze Stem groeit weer13 april 2017 Onze Stem groeit weer De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te […]
  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Open repetitie bij Onze Stem19 september 2018 Open repetitie bij Onze Stem Houd je van muziek en lijkt het je wat om in een koor te zingen? Kom dan op woensdag 26 september of woensdag 3 oktober naar de open repetitieavond van Zang- en Oratoriumvereniging Onze […]
  • Open repetities Onze Stem8 oktober 2019 Open repetities Onze Stem Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem heeft na de zomervakantie de draad weer opgepakt en is gestart met de wekelijkse zangrepetities. Het koor, dat dit jaar haar 95-jarig jubileum […]