Digitale proeverij GUS

Het genootschap GUS gaat op vrijdag 29 meieen digitale whiskyproeverij organiseren. Een unieke proeverij waarbij vier whisky’s worden gepresenteerd met daarbij passende hapjes van het ‘clubhuis’ d ́Olde Smidse. De deelnemers krijgen een paar uur voor de proeverij het proefpakket thuis bezorgd. U ontvangt na betaling een bevestiging met handleiding en spelregels. Aanmelden kan via http://inschrijven.goorsewhiskyclub.nl. Maak je bijdrage uiterlijk 21 mei 2020 over op bankrek NL26 RABO 0157 5184 69 o.v.v. Online proeverij.

Gerelateerde berichten

  • Ook voordeelpas voor whiskeyliefhebbers28 april 2017 Ook voordeelpas voor whiskeyliefhebbers Het is gemeengoed voor winkeliers en ondernemersverenigingen en goed voorbeeld doet goed volgen. Ook de whiskeyclub oftewel de Goorse Usquebaugh Society, heeft een voordeelpas die onder […]
  • Whiskey, Open Dagen en Volleybal…25 mei 2018 Whiskey, Open Dagen en Volleybal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de Whiskey-avond bij de Goorse blokhut vanavond met Twentse verhalen van Thea Kroese rond het kampvuur. Morgen staat in het kader […]
  • Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors…11 oktober 2019 Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors… De evenementenkalender voor het komende weekeinde vermeldt allereerst de Pubquiz bij Café De Ster met het bekende feestduo Wipneus en Pim (foto) die een nieuw concept lanceren in het […]
  • GUS-Whiskyquiz bij De Smidse31 augustus 2017 GUS-Whiskyquiz bij De Smidse Het genootschap GUS organiseert organiseert op vrijdag vijftien september een whiskyquiz. Volgens de organisatie de gelegenheid om jouw whiskykennis te testen. Wil je ook je whiskykennis […]
  • Bier- en whiskyproeverij met GUS5 maart 2017 Bier- en whiskyproeverij met GUS Het genootschap GUS organiseert vrijdag een bier- en whisky-proeverij. "In de bierwereld wordt de laatste tijd meer en meer geëxperimenteerd met whisky en bier", begint de GUS in een […]