Klacht tegen vuilnisbelt Jumbo en roep om cameratoezicht

Als het geen papier is of glaswerk, dan is het wel een stort van oude kleding. De bewoners rondom de Jumbo zijn het meer dan beu. Deze week is dan ook een klacht ingediend bij de gemeente Hof van Twente om strenger te handhaven én om camera-toezicht te plaatsen om deze vuilnisbelt te voorkomen in het straatbeeld. De klacht is ingediend door Carel Groothengel en zijn zorgen worden door velen gedeeld. De illegale stort is toegenomen sinds de invoering van Diftar en na het uitbreken van de Corona-crisis alleen maar toegenomen. Het veldje tegenover de Jumbo is niet de enige ‘stortplaats’ in Goor. Ook op het Weversplein is het vaak raak.

Gerelateerde berichten

  • Illegale stort van zwerfaval duurt voort12 november 2019 Illegale stort van zwerfaval duurt voort Het is en blijft een heet hangijzer. Het storten van zwerfaval. In de afgelopen week was het weer raak bij het milieu-plein tegenover de Jumbo-supermarkt waar een bespottelijk grote […]
  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Minister stuurt Groothengel brief, bomenkap mag doorgaan6 september 2018 Minister stuurt Groothengel brief, bomenkap mag doorgaan Ze ondertekende de brief zelf. Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken antwoordde persoonlijk op het verzoek van Gorenaar Carel Groothengel om de massale kap van monumentale eiken […]
  • Bizarre bottenvondst Goorse natuurfotograaf16 januari 2019 Bizarre bottenvondst Goorse natuurfotograaf Een bizarre vondst door de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester aan de Ulkenweg in Ambt Delden. Daar zag hij beenderen van een dier gewikkeld in een laken. Bouwmeester maakte er foto's […]
  • Moeite met de waarheid? (ingezonden brief)15 augustus 2016 Moeite met de waarheid? (ingezonden brief) Een ingezonden brief van PvdA-schaduwfractielid Carel Groothengel. Dit naar aanleiding van de kritiek van zijn fractievoorzitter Fred Rijkens op het CDA dat volgens de Goorse politicus te […]