Nog geen datum twee-richtingsverkeer Molenstraat

Wethouder Harry Scholten kon nog geen datum noemen maar zegt binnenkort wel een stip aan de horizon te kunnen zetten inzake de openstelling van de Molenstraat voor twee-richtingsverkeer. Er is volgens Scholten nog geen overeenstemming over de aankoop van de grond van projectontwikkelaar Oude Wolbers/Droste aan de Bunschotenstraat die nodig is om aan de werkzaamheden te kunnen beginnen. Hij zegt wel goede hoop te hebben dat die overeenstemming er binnen enkele weken komt. De wethouder zei dit op vragen van PvdA-voorman Fred Rijkens in de online raadsvergadering van gisteravond.

Eerder werd een motie voorbereid om de Molenstraat per direct open te stellen maar die is door gebrek aan draagvlak, niet in stemming gebracht. Veel mensen, waaronder omwonenden, klagen over de verkeersmaatregelen die nu zijn genomen en zeggen dat deze een averechts effect hebben en voor geluidsoverlast zorgen. Daarover stelde Hanny Rohaan van GemeenteBelangen een aantal vragen. Scholten antwoordde dat de maatregelen wel degelijk werken en dat de geluidsoverlast komt door auto’s die daar te hard rijden. Hij zegt binnenkort met buurtbewoners te gaan praten. De discussie in de raadsvergadering over de Molenstraat van gisteravond is via deze LINK te volgen.

Gerelateerde berichten