Geld voor aanjagen lokale economie na versoepeling Corona-regels

Er is een bedrag van €40.000 beschikbaar om de kernen in de Hof van Twente weer levendig te maken na versoepeling van de Corona-regels. Dat zei wethouder Meulenkamp gisteravond tijdens de gemeenteraadsvergadering. Het geld dat voor de helft van de Provincie Overijssel komt, wordt daarnaast ingezet om middels campagnes het toerisme te stimuleren. De gemeente wil ondernemers in Goor en omgeving steunen door bijvoorbeeld in regelgeving aanpassingen te doen en roept op om met ideeën te komen. Meulenkamp gaf ook aan dat er meer ruimte moet worden geboden voor terrassen in de “Hof van Twente-anderhalve meter-samenleving.”

Wethouder Meulenkamp wil meer ruimte voor terrassen

Gerelateerde berichten

  • 62 besmettingen de Hof21 mei 2020 62 besmettingen de Hof In de gemeente Hof van Twente zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus, 62 mensen positief getest. Dat zei burgemeester Nauta tijdens een uitzending van Hofstreek FM. Er zijn tot nu […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Goor verdeeld over terrassen op straat15 augustus 2019 Goor verdeeld over terrassen op straat Het idee om met mooi weer het centrum af te sluiten voor auto's om zo meer activiteit op straat te kunnen ontplooien op de zaterdagen in de zomer, vinden velen een goed en even zovelen […]
  • Banenmarkt voor werkzoekenden in gemeentehuis17 oktober 2018 Banenmarkt voor werkzoekenden in gemeentehuis Onder de titel Samen Doen! is er op woensdag 31 oktober een banenmarkt in het gemeentehuis in Goor. Op deze banenmarkt, georganiseerd door de gemeente Hof van Twente en Werklplein Twente, […]