Privé-Seniorentocht voor grootvader Apollonia

Een uiterst grappig filmpje op de Facebookpagina van het School- en Volksfeest. Daar wordt stil gestaan bij het feit dat het Schoolfeest 2020 vandaag zou worden afgetrapt met de Seniorentocht. Die gaat, evenals het Feest der Feesten, vanwege het Coronavirus niet door. Reden voor commissielid Apollonia Sligman om samen met haar grootvader, Henk Sipsma, op pad te gaan voor een hilarisch filmpje waarin de ‘oud brandweer-commandant’ vanaf het Schoolfeestplein wordt meegenomen voor een ‘privé-Seniorentocht’ compleet met afsluitende borrel en thuisdiner. Het filmpje, dat via deze LINK te zien is, wordt afgesloten met de tekst: ‘Ut kan better, ut kan vetter. Mar hier muw’t met doon’…

Gerelateerde berichten

  • Seniorentocht snel ‘volgeboekt’4 mei 2016 Seniorentocht snel ‘volgeboekt’ De populariteit van de Seniorentocht van het Goorse School en Volksfeest is nog steeds onverminderd groot. Er hebben zich voor de rit van volgende week donderdag binnen korte tijd iets […]
  • Goorse senioren onderweg…16 mei 2019 Goorse senioren onderweg… Ze gaan er weer een mooie dag van maken met elkaar. Ruim 300 Goorse senioren zijn vanochtend om 09:00 uur vertrokken voor de jaarlijkse Seniorentocht van het School- en Volksfeest, […]
  • Wagenbouwers lichten tipje van de sluier op15 april 2018 Wagenbouwers lichten tipje van de sluier op De Goorse wagenbouwers zijn inmiddels alweer twee weken geopend en er wordt druk gebouwd aan de creaties voor de allegorische optocht van zondag 24 juni tijdens het komende School en […]
  • Unieke beelden 100-jarig Schoolfeest gevonden UPDATE2 februari 2020 Unieke beelden 100-jarig Schoolfeest gevonden UPDATE Het heeft een aantal jaren in de kast gelegen bij Gorenaar Arend Lammertink, onwetend wat erop staat. Nu blijkt dat het zogenoemde Super-8 filmpje unieke beelden van spelletjes tijdens […]
  • Seniorentocht van start, Schoolfeest 2016 is aan12 mei 2016 Seniorentocht van start, Schoolfeest 2016 is aan Zes wekke veur ut Skoolfees. En dus begint het bloed sneller te stromen bij honderden Gorenaren. Vandaag is de officieuze aftrap met de jaarlijkse Seniorentocht. Voor de 69ste keer in […]