Privé-Seniorentocht voor grootvader Apollonia

Een uiterst grappig filmpje op de Facebookpagina van het School- en Volksfeest. Daar wordt stil gestaan bij het feit dat het Schoolfeest 2020 vandaag zou worden afgetrapt met de Seniorentocht. Die gaat, evenals het Feest der Feesten, vanwege het Coronavirus niet door. Reden voor commissielid Apollonia Sligman om samen met haar grootvader, Henk Sipsma, op pad te gaan voor een hilarisch filmpje waarin de ‘oud brandweer-commandant’ vanaf het Schoolfeestplein wordt meegenomen voor een ‘privé-Seniorentocht’ compleet met afsluitende borrel en thuisdiner. Het filmpje, dat via deze LINK te zien is, wordt afgesloten met de tekst: ‘Ut kan better, ut kan vetter. Mar hier muw’t met doon’…

Gerelateerde berichten

  • Seniorentocht snel ‘volgeboekt’4 mei 2016 Seniorentocht snel ‘volgeboekt’ De populariteit van de Seniorentocht van het Goorse School en Volksfeest is nog steeds onverminderd groot. Er hebben zich voor de rit van volgende week donderdag binnen korte tijd iets […]
  • Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest4 juli 2021 Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest De 5-jarige Steijn Hofhuis is de winnaar geworden van de QR-codewedstrijd van de stichting School en Volksfeest. Kinderen konden tijdens het alternatieve Schoolfeest langs de route van de […]
  • 23 juni 2021 Prijsvraag met QR-codes langs route kinderoptocht Op de route waar normaliter de kinderoptocht op zaterdag met Schoolfeest langs gaat, zijn voor deze editie op tien locaties langs deze route even zoveel QR-codes verstopt voor het raam […]
  • Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat20 maart 2021 Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet […]
  • PvdA Hof van Twente zaait klaprozen bij Stadslandbouw15 maart 2021 PvdA Hof van Twente zaait klaprozen bij Stadslandbouw Op weg met flyers voor de landelijke verkiezingen hebben vrijwilligers van de PvdA Hof van Twente een tussenstop gemaakt bij de Stadslandbouw in de Goorse Kerkstraat dit weekeinde. Oud […]