Wereldwinkel gaat weer open

De Wereldwinkel in het Goorse centrum gaat op 22 mei weer open. De winkel met zogenoemde ‘eerlijke’ producten was 10 weken dicht vanwege het Coronavirus. Er zijn de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om veilig te kunnen winkelen. De Fairtrade-winkel is vanaf de 22e mei op donderdag en vrijdag van 13:00 uur tot 16:30 uur geopend en op zaterdag van 11:00 uur tot 15:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hof van Twente wordt Fairtrade-gemeente24 november 2017 Hof van Twente wordt Fairtrade-gemeente Het college van B&W van de gemeente Hof van Twente heeft besloten om het inwonersinitiatief voor de vorming van een zogenoemde Fairtrade-gemeente te ondersteunen. Er is al een […]
  • Wereldwinkel zoekt jonge vrijwilligers4 april 2019 Wereldwinkel zoekt jonge vrijwilligers Wereldwinkel Goor zoekt versterking en dan met name jongere medewerkers. Dit omdat n veel van de vrijwilligers zijn ouder dan 65 jaar. De Wereldwinkel zoekt mensen met 'frisse ideeën' […]
  • Wereldwinkel viert 30 jarig bestaan9 oktober 2018 Wereldwinkel viert 30 jarig bestaan De Wereldwinkel in het Goorse stadshart viert komende zaterdag, 13 oktober, het 30-jarig bestaan. De winkel met Fairtrade-producten opende op 8 oktober 1988 symbolisch de deur door middel […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Supermarkt De Whee nu ook Fairtrade23 augustus 2019 Supermarkt De Whee nu ook Fairtrade De nieuwe supermarkt De Whee aan de Da Costastraat in Goor is nu officieel een zogenoemde Fairtrade-winkel. De voormalige Emté die nu in handen is van uitbater Frank Bannink heeft een […]