Centrum ook weer in Schoolfeestsfeer

Een maand lang hingen de banners van het Goorse Bigband Festival nog in het centrum ter herinnering aan het muzikale evenement dat door het uitbreken van het Corona-virus niet doorging. Nu hangen de banners van dat andere evenement dat is gecancelled in het stadshart om ook daar het ‘Goorse geveul’ te kweken ondanks het niet doorgaan van het School- en Volksfeest. De ‘Tente’ komt dan wel niet op de weide maar her en der wordt in de Goorse gemeenschap al wel nagedacht over de invulling van het laatste volle weekeinde van juni. Diverse particuliere initiatieven zijn daarvoor op dit moment in de maak op grote en minder grote schaal. Daarover in de komende weken meer op deze site.

Gerelateerde berichten

  • Goor in Winter(markt)se sferen…19 november 2021 Goor in Winter(markt)se sferen… De aanblik van het Goorse stadshart heeft door het vervangen van de banners weer een andere aangezicht gekregen. Vol goede moed zijn er fonkelnieuwe banners opgehangen die de komende […]
  • Stilte waar muziek had moeten klinken…13 april 2020 Stilte waar muziek had moeten klinken… Het Goorse stadshart is nagenoeg leeg en oogt koud en kil op deze Tweede Paasdag. Een enkele winkelier heeft de deuren geopend maar veel klandizie is er niet. hoe anders had dat moeten […]
  • Goor loopt vol tijdens Bigband Festival2 april 2018 Goor loopt vol tijdens Bigband Festival De voorspellingen waren anders maar het viel alleszins mee. De weergoden zijn het Goorse Bigband Festival dit jaar toch goed gezind en dat heeft er mede toe bijgedragen dat er heel veel […]
  • Duizenden bezoekers bij Bigband Festival17 april 2017 Duizenden bezoekers bij Bigband Festival Het was een mooie en en enerverende middag in het Goorse stadshart waar de weergoden het Bigband Festival een warmer hart toedroegen dan vooraf was verwacht. Mede daardoor vonden duizenden […]
  • Bigbandfestival in Amerikaanse sferen10 februari 2016 Bigbandfestival in Amerikaanse sferen Het BigBand Festival op Tweede Paasdag, 28 maart, zal worden gehouden in Amerikaanse sferen: Onder de titel “Blues and Swing” heeft het Festival een stap gezet waarbij er niet alleen […]