Goorse kinderen brengen positieve boodschap

Een actie recht uit het kinderhart. Zondagochtend zullen meerdere mensen toch op hebben gekeken en een glimlach op hun gezet hebben kunnen toveren, in ieder geval op de Whee. Zij troffen onder hun deurmat een briefje met een positieve boodschap, zoals ‘hou kei vol’. Die was er neergelegd door buurtkinderen, die gewapend met een aantal vellen papier en stiften de straten rondgingen. Zo staken ze op hun manier mensen een hart onder de riem in de coronatijd.

Gerelateerde berichten

  • Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd30 april 2020 Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd Welzijnsinstelling Salut wil een compilatie maken van de foto's en filmpjes die zijn gemaakt tijdens de diverse acties die er in Goor en omgeving zijn geweest tijdens de Corona-crisis. […]
  • Jeugdkampioenschappen midwinterhoornblazen bij ’t Kukelnest30 december 2019 Jeugdkampioenschappen midwinterhoornblazen bij ’t Kukelnest Bij ’t Kukelnest worden opkomende zondag 5 januari vanaf 13.30 uur de Twentse kampioenschappen midwinterhoornblazen voor jeugdteams gehouden. Er wordt dan door 50 deelnemers in teams […]
  • Twee kampioenen volleybalvereniging Dynamiek24 december 2019 Twee kampioenen volleybalvereniging Dynamiek Volleybalvereniging Dynamiek is de eerste competitiehelft afgesloten met twee kampioensteams. De jongste meiden van CMV Niveau 2 werden op hun trainingsavond in Sporthal de Mossendam […]
  • Voetbalhumor in Coronatijd3 mei 2020 Voetbalhumor in Coronatijd Een fraaie geste met een kleine steek onder water voor de nieuwbakken hoofdtrainer van vv Twenthe. Mark Bolink ontving van de mannen van het vierde elftal van de Tricolores een briefje […]
  • Wees loyaal, koop lokaal. Ook online…19 april 2020 Wees loyaal, koop lokaal. Ook online… Het Ondernemersplatform en de gemeente Hof van Twente roepen inwoners uit Goor en de overige kernen in de Hof op, om zeker in deze tijd vooral lokaal te shoppen. Ook online via de nieuwe […]