Winkels mogen langer open

De gemeente Hof van Twente wil ondernemers de kans bieden om ruimere openingstijden te hanteren in deze Coronatijd. Winkels in Goor en omgeving mogen open van 06:00 uur ’s morgens tot 22:00 uur ’s avonds op doordeweekse dagen en zaterdag en op en feestdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur. Winkeliers die daarnaast nog ruimere openingstijden willen kunnen daarvoor contact opnemen met de gemeente. Meer informatie via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Black Friday in Goor19 november 2018 Black Friday in Goor De winkeliers in het centrum van Goor pakken komende vrijdag en zaterdag met diverse stuntaanbiedingen in het kader van Black Friday. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika waar het de […]
  • Publieksbalie blijft op vrijdagavond open16 december 2015 Publieksbalie blijft op vrijdagavond open De publieksbalie in het Goorse gemeentehuis blijft permanent geopend op vrijdagavonden. Een proef die liep van 10 april tot en met 10 juli is zo goed bevallen dat besloten is de balie […]
  • Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren20 november 2014 Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren Het kerstpakket van de medewerkers van de gemeente Hof van Twente is er dit jaar één uit eigen gemeente en naar eigen keuze. Wethouder Wim Meulenkamp heeft het idee gelanceerd voor een […]
  • Café Spek vijf dagen in de week open12 april 2016 Café Spek vijf dagen in de week open Het is begonnen als horecagelegenheid voor besloten feesten en partijen en er kwam al snel een openstelling op vrijdagen. Later kwam daar ook de zondag bij. Vanaf volgende week is het café […]
  • Vragen over sluitingstijden Jumbo20 april 2017 Vragen over sluitingstijden Jumbo Er is commotie ontstaan over de sluitingstijden van supermarkten in Goor. De PvdA-fractie stelde vragen over de plaatselijke Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan die zich daar niet aan zou […]