Auto verliest wiel na ongeluk

Op de N346 bij het pannenkoekenhuis heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een van de auto’s verloor daarbij het achterwiel. Door de aanrijding was één rijbaan afgesloten, hierdoor ontstond er een opstopping op de weg tussen Goor en Delden. Er vielen geen gewonden bij het ongeval. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Gewonde bij ernstig ongeval op N34711 juni 2019 Gewonde bij ernstig ongeval op N347 Op de N347 bij Goor is aan het einde van de middag een gewonde gevallen bij een ernstig ongeval. Een bestelbus botste op een auto die vervolgens in de berm terecht kwam. Na deze botsing […]
  • Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon10 januari 2019 Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon Een fikse aanrijding bij het kruispunt bij De Zon vanavond in het slechte weer. Bij de botsing tussen twee auto's aan de Kerkstraat is de bestuurster van een bestelwagen gewond geraakt. […]
  • Vrouw gewond na aanrijding Wheeweg15 juni 2020 Vrouw gewond na aanrijding Wheeweg Op de kruising Wheeweg met de Gruttostraat in Goor heeft vanavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fietsster. De vrouw raakte door de harde klap gewond en is met spoed […]
  • Schade door storm5 juni 2019 Schade door storm De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor meldingen van stormschade. Aan de Patrijzenstraat bleek een hekwerk te zijn omgewaaid en op de straat terecht te zijn gekomen. Aan de […]
  • Automobiliste slaat over de kop en belandt in de sloot18 november 2019 Automobiliste slaat over de kop en belandt in de sloot Bij een eenzijdig ongeval op de Goorseweg is een auto over de kop geslagen en vervolgens in de sloot beland. De automobiliste is uit de auto gehaald en ter controle naar het ziekenhuis […]