Hof van Twente-quiz live op YouTube

Hofmarketing organiseert morgen op Hemelvaartsdag een online quiz met alleen vragen over de gemeente Hof van Twente. Deze wordt vanaf 20:30 uur live uitgezonden op YouTube. Deelname is gratis en inschrijven kan via quiz@nullhofmarketing.nl. Wie naam, adres, telefoonnummer en een e-mailadres krijgt dan verdere informatie over de deelname. De zogenoemde ‘Ken Jouw Hof van Twente-Quiz’ kent 75 meerkeuze-vragen en voor de winnaar(s) zijn diverse prijzen te winnen.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz25 april 2020 Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz Er hebben zich al bijna 400 deelnemers aangemeld voor de Schoolfeestquiz die vanavond vanaf 20:30 uur is te volgen op YouTube en de Facebook-site van de stichting School en Volksfeest. […]
  • Goorse Kwis voor groepen in oktober22 maart 2020 Goorse Kwis voor groepen in oktober Op zaterdag 24 oktober 2020 wordt, ijs en wederdienende, voor de eerste keer de Goorse Kwis gehouden. Een groep Gorenaren uit alle geledingen van de plaatselijke bevolking heeft het […]
  • Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon28 december 2015 Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon De Goorse entertainer Edwin van 't Schip van het bekende duo Wipneus en Pim, presenteert vanavond zijn nieuwe Quiz-Co-Show bij Grand CafĂ© De Zon. De pubquiz van het feestduo is jaarlijks […]
  • Inwonersdag voor nieuwe ingezetenen16 september 2019 Inwonersdag voor nieuwe ingezetenen Op zaterdag 5 oktober organiseert de stichting HofMarketing de eerste inwonersdag in het Goorse gemeentehuis. Elke nieuw ingeschreven inwoner na 1 november 2018 in de gemeente Hof van […]