Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM

Wie wat meer te weten wil komen over de komende corona maatregelen in de Hof van Twente doet er wellicht goed aan om woensdagmiddag in te schakelen bij Hofstreek FM. Op het lokale radiostation is burgemeester Nauta dan namelijk te gast in het programma ‘Hofstreek Verbindt’. Interviewer van dienst is Bert Schabbink. De één uur durende uitzending begint om 16.00 uur.

Hofstreek Verbindt is een radioprogramma dat speciaal is opgezet om Gorenaren in de coronatijd met elkaar te verbinden. Schabbink is wekelijks op woensdagmiddag de interviewer. Op de andere dagen zijn dat Merel Lugtmeijer, Sander Quee, Wim de Jong en Apollonia Sligman. Het is tijdens de uitzendingen ook mogelijk om via 0547-260888 verzoeknummers aan te vragen. Hofstreek FM is te beluisteren op 107.6 FM en via de kabel.

Foto: Barbara Trienen

Gerelateerde berichten

  • Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM17 juli 2021 Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM De live-uitzendingen van de lokale radiozender Hofstreek FM zijn tot nader order gecanceld. Er is een technisch probleem met het mengpaneel in de studio waardoor het niet mogelijk is om […]
  • Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM24 december 2017 Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM De kerstboodschap van burgemeester Ellen Nauta wordt morgen uitgezonden op de lokale radiozender Hofstreek FM. Die wordt morgen net na 09:00 uur uitgezonden in het programma Kerk Lokaal. […]
  • “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…”26 december 2015 “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…” Als er weer vluchtelingen moeten worden opgevangen in Goor of in de andere kernen van de Hof van Twente zal er wederom opvang geregeld worden. Dat zei burgemeester Ellen Nauta in haar […]
  • Herman Heijmer te gast in het Dubbelportret22 september 2022 Herman Heijmer te gast in het Dubbelportret Herman Heijmer is komende zondag te gast bij het Dubbelportret op Hofstreek FM. Hij begon als 16-jarige in de horeca, volgde het leerlingstelsel en gaf uiteindelijk zelf les in het […]
  • ‘De deur uit’ terug op Hofstreek FM1 september 2022 ‘De deur uit’ terug op Hofstreek FM Na een korte zomerstop is het radioprogramma ‘De deur uit’ terug op Hofstreek FM. Daarin wordt de culturele agenda van Hof van Twente toegelicht en wekelijks besproken wat er de komende […]