Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM

Wie wat meer te weten wil komen over de komende corona maatregelen in de Hof van Twente doet er wellicht goed aan om woensdagmiddag in te schakelen bij Hofstreek FM. Op het lokale radiostation is burgemeester Nauta dan namelijk te gast in het programma ‘Hofstreek Verbindt’. Interviewer van dienst is Bert Schabbink. De één uur durende uitzending begint om 16.00 uur.

Hofstreek Verbindt is een radioprogramma dat speciaal is opgezet om Gorenaren in de coronatijd met elkaar te verbinden. Schabbink is wekelijks op woensdagmiddag de interviewer. Op de andere dagen zijn dat Merel Lugtmeijer, Sander Quee, Wim de Jong en Apollonia Sligman. Het is tijdens de uitzendingen ook mogelijk om via 0547-260888 verzoeknummers aan te vragen. Hofstreek FM is te beluisteren op 107.6 FM en via de kabel.

Foto: Barbara Trienen

Gerelateerde berichten