Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM

Wie wat meer te weten wil komen over de komende corona maatregelen in de Hof van Twente doet er wellicht goed aan om woensdagmiddag in te schakelen bij Hofstreek FM. Op het lokale radiostation is burgemeester Nauta dan namelijk te gast in het programma ‘Hofstreek Verbindt’. Interviewer van dienst is Bert Schabbink. De één uur durende uitzending begint om 16.00 uur.

Hofstreek Verbindt is een radioprogramma dat speciaal is opgezet om Gorenaren in de coronatijd met elkaar te verbinden. Schabbink is wekelijks op woensdagmiddag de interviewer. Op de andere dagen zijn dat Merel Lugtmeijer, Sander Quee, Wim de Jong en Apollonia Sligman. Het is tijdens de uitzendingen ook mogelijk om via 0547-260888 verzoeknummers aan te vragen. Hofstreek FM is te beluisteren op 107.6 FM en via de kabel.

Foto: Barbara Trienen

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…”26 december 2015 “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…” Als er weer vluchtelingen moeten worden opgevangen in Goor of in de andere kernen van de Hof van Twente zal er wederom opvang geregeld worden. Dat zei burgemeester Ellen Nauta in haar […]
  • Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM24 december 2017 Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM De kerstboodschap van burgemeester Ellen Nauta wordt morgen uitgezonden op de lokale radiozender Hofstreek FM. Die wordt morgen net na 09:00 uur uitgezonden in het programma Kerk Lokaal. […]
  • Ellen Nauta dinsdag beëdigd5 mei 2019 Ellen Nauta dinsdag beëdigd Komende dinsdag wordt burgemeester Ellen Nauta beëdigd voor haar tweede termijn als eerste burger van de gemeente Hof van Twente. De speciale raadsvergadering begint om 19:30 uur en is […]