62 besmettingen de Hof

In de gemeente Hof van Twente zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus, 62 mensen positief getest. Dat zei burgemeester Nauta tijdens een uitzending van Hofstreek FM. Er zijn tot nu toe vier doden te betreuren terwijl 15 inwoners van de Hof in het ziekenhuis liggen. In vergelijking met andere gebieden en plaatsen is de Hof er nog wel ‘genadig’ onder heen gekomen aldus de burgermoeder. Nauta ging in de uitzending ook in op de openstelling van de horeca op 1 juni. Ze gaf aan zoveel mogelijk ruimte te willen bieden om terrassen uit te kunnen breiden om de Corona-regels goed te kunnen naleven.

Ellen Nauta (archief-foto)

Gerelateerde berichten

  • Burgemeester Nauta: Bezoek geen drinkketen17 maart 2020 Burgemeester Nauta: Bezoek geen drinkketen In navolging van de tv-toespraak van Minister-President Mark Rutte, gisteravond, heeft ook Burgemeester Ellen Nauta vandaag een toespraak gehouden die op beeld is vast gelegd. Daarin […]
  • Twee Coronadoden in Hof van Twente17 april 2020 Twee Coronadoden in Hof van Twente Er zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus in de gemeente Hof van Twente twee mensen overleden aan de gevolgen ervan. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het werkelijke aantal kan […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Horeca is weer open!1 juni 2020 Horeca is weer open! Het voelt voor alle horeca-ondernemers in Goor weer even als hun eerste werkdag. De spanning en twijfels gieren toch even door het lijf, maar bovenal het enthousiasme. De horeca is weer […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]