De Ark open met Hemelvaart

De Ark heeft vandaag op Hemelvaarstdag de deuren geopend. De openstelling is van 10.00 tot 16.00 uur en bedoeld om mensen de gelegenheid te geven voor een kopje koffie en een luisterend oor. Er mogen maximaal tien personen naar binnen.

Gerelateerde berichten

  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open3 juni 2020 Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open De buitenbaden van zwembad De Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo gaan volgende week maandag, 15 juni, open voor het zomerseizoen. Vorige werd het binnenbad weer geopend nadat het bad […]
  • Kerstfeesten in De Ark20 december 2017 Kerstfeesten in De Ark Tijdens Kerst organiseert de Vrije Baptistengemeente in Goor een kinderfeest met als thema "Google all the way". Tijdens dit kerstfeest zal voor kinderen, jongeren en volwassenen in […]
  • Braakmolen in de slingers voor Open Monumentendag6 september 2012 Braakmolen in de slingers voor Open Monumentendag Tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag zal de Goorse Braakmolen zaterdag weer de grootste blikvanger zijn in Goor. De molen is zaterdag van 10.00 uur tot en met 16.00 uur open voor alle […]
  • Kleuterkerk met de Ark van Noach7 september 2015 Kleuterkerk met de Ark van Noach In de Petrus en Pauluskerk wordt zondag weer een editie van de Kleuterkerk georganiseerd. Van 9.15 uur tot 10.00 uur wordt er in de parochiezaal een verhaal verteld, voor kinderen tussen […]