Goorse brandweer naar De Lutte voor assistentie bij zeer grote brand

De Goorse brandweer is vanmiddag opgeroepen om te assisteren bij de bestrijding van een zeer grote brand bij een autobedrijf in De Lutte. De Goorse equipe zorgde met de tankwagen voor de waterwinning totdat het zogenoemde ‘groot watertransport’ gereed was. De brand in De Lutte is inmiddels onder controle. Er stonden diverse auto’s in brand en er werden ook knallen gehoord. De zwarte rookwolken waren tot in de verre omgeving te zien en er was ook sprake van rookoverlast.

Foto’s: Facebook brandweerkazerne Goor

Gerelateerde berichten

  • Paniek om vuur Biogasinstallatie3 november 2017 Paniek om vuur Biogasinstallatie De onlangs geopende Biogasinstallatie bij Bruins & Kwast heeft gisteravond tot commotie geleid. Omwonenden en voorbijgangers moeten duidelijk nog wennen aan de neveneffecten getuige de […]
  • GroenLinks stelt vragen over bomenkap Weldam28 januari 2020 GroenLinks stelt vragen over bomenkap Weldam De fractie van GroenLinks in de raad van de gemeente Hof van Twente heeft het College van B&W schriftelijke vragen gesteld over de omvangrijke bomenkap in het Weldam tussen Goor en […]
  • Goorse hulphond model voor landelijke stichting2 mei 2016 Goorse hulphond model voor landelijke stichting De Goorse hulphond Indy staat model voor de doelen en missies van de stichting Gebruikers Assistentiehonden. De hond is van Anita van Zalingen die niet zonder haar viervoeter kan omdat zij […]
  • Brandweer rukt uit voor schuurbrand17 juli 2015 Brandweer rukt uit voor schuurbrand De Goorse brandweer is vanochtend vroeg uit de veren getrommeld voor het blussen van een brand in een schuur van een oude boerderij tussen Goor en Enter. De bliksem was ingeslagen en […]
  • Brandweer assisteert in Buurse9 mei 2017 Brandweer assisteert in Buurse De Goorse brandweer heeft vanavond assistentie moeten verlenen bij een grote brand in Buurse. In een melkstal aan de Weertsweg werd een boer opgeschrikt door een drama, waarbij de […]