Kinder-bootcamp op ’t Doesgoor

Komende woensdag 27 mei organiseert het sportteam van Wijkvoorziening ‘t Doesgoor een kinder-bootcamp. Er worden verschillende uitdagende sportoefeningen gegeven voor kinderen die in deze Coronatijd weer graag willen bewegen. De bootcamp begint om 15:00 uur en er zijn wel een aantal regels in verband met het Coronavirus. Niemand mag gebruik maken van de wc en kinderen mogen niet eerder dan 10 minuten voordien aanwezig zijn. Kinderen met verkoudheidsklachten, koorts of benauwdheid worden verzocht niet te komen. Dat geldt ook voor kinderen van wie iemand uit het huishouden positief is getest op Corona. Opgeven kan via deze LINK van Hofactief.

Gerelateerde berichten

  • Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink9 januari 2021 Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink Het Sportteam van Wijkvoorziening Het Doesgoor organiseert op woensdag 20 januari een Bootcamp-activiteit voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wie benieuwd is hoe het gesteld is met de […]
  • Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor4 september 2021 Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven. Dat is een uit China afkomstige combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning waarbij de gedachten tot rust komen. Het heeft, […]
  • Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent!18 juni 2021 Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent! Je mag er zijn zoals je bent! Onder dat motto organiseert Wijkvoorziening 't Doesgoor een aangepaste sportinstuif voor kinderen die naar het speciaal basisonderwijs gaan of die passend […]
  • Geld voor beweegpark Doesgoor22 mei 2021 Geld voor beweegpark Doesgoor De gemeente Hof van Twente gaat €9.000 bijdragen aan het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor. SV Hector, KV Phenix 72, Ouderenvereniging Goor en Wijkvoorziening ’t Doesgoor zijn […]
  • Kerstboompjes voor vrijwilligers en bezoekers Doesgoor23 december 2020 Kerstboompjes voor vrijwilligers en bezoekers Doesgoor De vrijwilligers en deelnemers aan de eet- en wandelgroepen van Wijkvoorziening ´t Doesgoor zijn deze week verrast met een attentie in de vorm van een kerstboompje dat is gemaakt door […]