Dynamiek op het veld van Twenthe

De zaal is nog gesloten en dus moeten de handbalsters van Dynamiek naar buiten om te sporten. Twenthe Goor heeft de poorten voor haar zustervereniging geopend, waardoor de handbaltalenten uit Goor zich ook weer kunnen tonen op de training. Vanaf deze week staat de vrijdag op Sportpark Piepwillem in het teken van handbal tot de speelsters weer naar binnen mogen.

Gerelateerde berichten

  • Meiden talententoernooi op ’t Piepwillem3 juli 2021 Meiden talententoernooi op ’t Piepwillem Op de velden van vv Twenthe wordt morgen een meiden talententoernooi gehouden in de leeftijdscategorieën onder 14 en onder 16 jaar. Dit toernooi wordt georganiseerd door Talententeam […]
  • Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek14 februari 2021 Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek Arjan Spoelman (foto) is de nieuwe voorzitter van de Goorse handbalvereniging Dynamiek. De 49-jarige Gorenaar zit nu een jaar in het bestuur en neemt de voorzittershamer over van Ronald […]
  • Het zal je kind maar wezen22 maart 2020 Het zal je kind maar wezen Goor wordt dezer dagen overspoeld door berichten van weldoeners en acties om het corona-virus het hoofd te bieden, maar er is ook nog altijd een groepering die blijkbaar nog geen notie […]
  • Handbaldames Dynamiek in het nieuw29 januari 2019 Handbaldames Dynamiek in het nieuw Handbalvereniging Dynamiek is helemaal in een nieuw tenue gestoken. Van de mini’s tot en met de senioren. Afgelopen zaterdag werden de meer dan 100 leden van de Goorse handbalvereniging […]
  • Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC3 januari 2019 Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC Om de overtollige kilootjes die er zijn bijgekomen tijdens de feestdagen weer kwijt te raken is er komende zondag de mogelijkheid om mee te doen aan de traditionele nieuwjaarslopen bij […]