Al zestig jaar een diamanten twee-eenheid

18 en 16 jaar waren Frans en Riek Exterkate, tijdens hun eerste ontmoeting 68 jaar geleden op het Goorse School- en Volksfeest. Deze ontmoeting bleek een schot in de roos: acht jaar later gaven zij elkaar het ‘ja’-woord. En inmiddels, maar liefst 60 jaar later, zijn zij nog altijd gelukkig getrouwd. Op 6 mei trouwden zij voor de wet en op 28 mei 1960, voor de kerk. Met een groot afsluitend feest bij het toenmalige café Lentelink. Ze zijn beiden nog zeer vitaal en genieten nog volop in ’t Twentse Haagje maar een groot feest zit er op dit moment niet in. Dit zullen ze naar eigen zeggen nog groots gaan inhalen. Van harte proficiat met deze bijzondere mijlpaal !

Gerelateerde berichten

  • Diamanten paar Alie en Henk Loonstra…1 september 2019 Diamanten paar Alie en Henk Loonstra… Het is absoluut een bijzonderheid als je in de gelukkige omstandigheid bent om een diamanten huwelijk te mogen vieren. Vandaag valt die eer te beurt aan Alie en Henk Loonstra uit de […]
  • Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt26 november 2017 Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt Groot feest in het appartementencomplex naast het Schoolfeestplein (De HÖfte) vandaag. Daar vieren Margriet en Joop Godwaldt het feit dat ze op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. Het […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Hippiesparty van jarigen Yentl en Wilma10 juni 2019 Hippiesparty van jarigen Yentl en Wilma Een heus hippie-festijn bij De Bebsel gisteren. Daar organiseerden de jubilerende Yentl (25 jaar) en moeder Wilma (60 jaar) Schomaker een waar Woodstock-festival. De twee dames worden via […]
  • Gouden bruidspaar ten Thije15 november 2014 Gouden bruidspaar ten Thije Luuk en Wilhelmien ten Thije zijn vandaag precies 50 jaar in de echt verbonden. Beide echtelieden zijn bezige bijtjes. Luuk is altijd actief geweest bij de Goorse waterpolo en is een […]