Sleutelbos ontvreemd op tennispark

De Lief- en Leedredactie kreeg een mailtje binnen van één van onze vaste bezoekers die een sleutelbos is kwijtgeraakt: Vrijdagavond 2 december is uit de kleedkamer van de tennisvereniging op de Mossendam uit een jas een complete sleutelbos ontvreemd. Aan deze bos hangen een autosleutel, één of twee huissleutels en een sleutel van het werk. Ik ben hierdoor zeer onthand, en aangezien de auto niet gestolen is (stond op het parkeerterrein) ga ik er vooralsnog van uit dat de sleutels nog in iemands bezit zijn, of in de bosjes zijn beland. Ik zou degene die hiervoor verantwoordelijk is willen vragen de sleutels bij de politie te willen afgeven, en indien het een eerlijke vinder is kan hij/zij een beloning tegemoet zien.

Gerelateerde berichten

  • Opnieuw sleutelbos ontvreemd6 december 2011 Opnieuw sleutelbos ontvreemd In de categorie 'vermist' vandaag weer een sleutelbos. Heeft u wat gevonden naar aanleiding van de volgende beschrijving meld u dan: "In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 december ben […]
  • Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen5 juni 2014 Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. "Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt […]
  • Met spoed kamer gezocht in Goor5 april 2012 Met spoed kamer gezocht in Goor De lief- en leedredactie kreeg een wanhopige mail toegestuurd. Iemand is dringend op zoek naar een kamer in Goor. Dringend ben ik op zoek naar een gezellige kamer in ons prachtige Goor. […]
  • Blauwe jas vermist bij AV Goor (Update)21 februari 2013 Blauwe jas vermist bij AV Goor (Update) In de categorie vermiste artikelen vandaag een jas. “Gisteravond ben ik een blauw jack verloren op weg naar het sportterrein van AV Goor. Hebt u wat gezien in de buurt van sportpark De […]
  • Jas vermist bij tentfeest in Deep’n1 oktober 2012 Jas vermist bij tentfeest in Deep’n In de categorie vermiste artikelen dit weekend de jas van Kay Roetgerink. “Ik ben zaterdag bij de Schuttersfeesten in Diepenheim mijn jas kwijt geraakt. De jas hing aan de kapstok in de […]