Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit

De politie heeft afgelopen zondag in de Spoorstraat in Goor drie mannen gearresteerd vanwege drugsbezit. Ook wordt het trio verdacht van handel in harddrugs. De mannen reden in een auto toen ze werden aangehouden en bij controle werd duidelijk dat ze hasj en wiet bij zich hadden. In de auto werden ook nog elf zogenoemde ‘ponypacks’ aangetroffen met wit poeder waarvan de bestuurder aangaf dat deze van hem waren. Deze vetvrije papiertjes waar het poeder in zat, is in beslag genomen en het drietal is overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne.

Gerelateerde berichten

  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Man aangehouden voor bezit harddrugs7 januari 2015 Man aangehouden voor bezit harddrugs Een 43-jarige man uit Haaksbergen is dinsdagavond op de Haaksbergerweg in Goor aangehouden voor het bezit van harddrugs. Agenten zagen dat op een carpoolplaats in Markelo een pakketje werd […]
  • Dealende EnschedeĆ«r gearresteerd in Schoolfeesttent25 juni 2017 Dealende EnschedeĆ«r gearresteerd in Schoolfeesttent De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 31-jarige man uit Enschede aangehouden, die handelde in harddrugs in de Tente. Op beveiligingsbeelden werd de deal gespot door de […]
  • Geen waarschuwing meer voor eigenaren en bewoners drugspanden17 januari 2020 Geen waarschuwing meer voor eigenaren en bewoners drugspanden De gemeente Hof van Twente gaat in het vervolg direct panden sluiten als er drugs-gerelateerde zaken worden aangetroffen. Dus ook wanneer er sprake is van voorbereidingshandelingen in een […]
  • Drugsgebruik onder jongeren groeiend probleem7 januari 2016 Drugsgebruik onder jongeren groeiend probleem Het drugsgebruik onder jongeren blijkt in Goor een groeiend probleem. Veel jongeren tussen de 15 en 18 jaar gebruiken soft drugs terwijl bij de jongeren boven de 18 jaar ook het gebruik […]