Petrus en Pauluskerk pas vanaf 11 juli open

De Goorse Petrus en Pauluskerk gaat, in tegenstelling tot de Hofkerk, pas vanaf vanaf juli weer open. Volgens het Parochiebestuur is de regelgeving rondom de Corona-maatregelen complex en vraagt de invoering veel voorbereiding en overleg met de vrijwilligers. Met ingang van het weekend van 4 en 5 juli zullen er in de kerken van de Heilige Geest-parochie weer openbare vieringen worden gehouden waarbij 100 mensen per viering aanwezig kunnen zijn. Gorenaren moeten dan wel naar Delden voor eucharistie-vieringen. Voor gebedsvieringen gaat de Goorse katholieke kerk aan de Hengevelderstraat een week later, vanaf 11 juli, weer open.

Gerelateerde berichten

  • Mariakapel Zeldam wel geopend op Kerstavond19 december 2021 Mariakapel Zeldam wel geopend op Kerstavond Er is, zoals eerder gemeld, geen kerkdienst in de Petrus en Pauluskerk tijdens Kerstavond dit jaar maar wie zich dan toch wil bezinnen, wil bidden en/of een kaarsje op wil steken kan dan, […]
  • Geen viering op Kerstavond in Petrus en Pauluskerk12 december 2021 Geen viering op Kerstavond in Petrus en Pauluskerk Er is dit jaar geen traditionele kerstviering in de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. Dat is in verband met het coronavirus is door de gezamenlijke kerken in de Heilige […]
  • De katholieke kerk in in 1894…31 oktober 2021 De katholieke kerk in in 1894… In onze rubriek Oald Goor een prent van rooms-katholieke kerk in de Hengevelderstraat die is genomen aan het einde van de 19e eeuw. De Petrus en Paulus-kerk stamt uit 1832 en de eerste […]
  • Petrus en Pauluskerk gaat weer open, mondkapje verplicht15 oktober 2020 Petrus en Pauluskerk gaat weer open, mondkapje verplicht De vieringen in de Petrus en Paulus-parochie worden vanaf komende zaterdag, 17 oktober, weer opgestart. Er mogen maximaal dertig kerkgangers komen die zich vooraf dienen aan te melden per […]
  • Oortman weg bij Heilige Geest-parochie, Jurgen Jansen komt5 juli 2020 Oortman weg bij Heilige Geest-parochie, Jurgen Jansen komt Marc Oortman vertrekt na zeven jaar als leidende pastoor bij de Heilige Geest-parochie waar ook de Goorse Petrus en Pauluskerk onder valt. Hij is door kardinaal Eijk benoemd tot pastoor […]