Rijkens over afvaldump: “Dit was in Hengevelde of Delden allang opgelost…”

Bij monde van fractievoorzitter Fred Rijkens (foto) heeft de lokale PvdA aangegeven volledig achter de vragen van SP en GroenLinks te staan over de massale afvaldump in Goor die door deze partijen ‘Napolitaanse toestanden’ genoemd worden. De PvdA pleit ook voor meer handhaving en cameratoezicht. Daarnaast deed de partij al eerder het voorstel om bij beter weer, groot afval bij de burgers thuis op te halen. Rijkens wil direct actie van het College van B&W en sluit het perscommuniqué af met een opmerkelijke sneer naar de beleidsbepalers: “Mijn fractie hoopt dat de vragen van GroenLinks en de SP voor nog meer druk op de ketel zorgt, want ik denk dat dit in Delden of Hengevelde al lang was opgelost…”


Gerelateerde berichten

  • Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe26 maart 2020 Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe Of het met de Corona-crisis te maken heeft en de bijbehorende 'opruimwoede' bij de thuisblijvers, is niet bekend maar het is wel een gegeven dat het dumpen van afval in de afgelopen week […]
  • GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’25 mei 2020 GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’ De oppositiepartijen GroenLinks en SP in de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente hebben het College van B&W vragen gesteld over de toename van het dumpen van afval in Goor. Met […]
  • Rijkens wil geen raadsleden meer op stembureau’s23 februari 2017 Rijkens wil geen raadsleden meer op stembureau’s Mensen die in de gemeenteraad zitten zouden niet meer op het stembureau moeten zitten tijdens verkiezingen. Dat vindt de Goorse PvdA-voorman Fred Rijkens. Hij stelt dit […]
  • Diftarbrief Reijnders wekt ergernis PvdA25 januari 2016 Diftarbrief Reijnders wekt ergernis PvdA De ingezonden brief van VVD-raadslid Theo Reijnders aan deze site heeft tot ergernis geleid bij PvdA-fractievoorzitter Fred Rijkens. De Goorse politicus reageert met een schrijven waarin […]
  • Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond14 maart 2018 Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond De kleine zaal van De Reggehof was bijna te klein en dat had ook de Goorse Stadsraad niet verwacht. Er was veel publiek bij de Goorse politieke avond gisteren. De bezoekers maakten daar in […]