GTC biedt Zomer-challenge aan voor ‘andere sporters’

De Goorse Tennisclub (GTC) wil deze zomer voetballers, hockeyers en andere teamspelers die te maken hebben met een zomerstop en nog niet in wedstrijdverband mogen sporten in verband met de Coronacrisis, een zogenoemde Zomer-challenge aan waarbij ze vier maanden kunnen tennissen op de banen aan de Diepenheimseweg. De Zomer-challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt van juni tot en met september.

Daarnaast volgen de spelers optioneel drie tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het eindtoernooi van de Zomer-challenge eindtoernooi als de Corona-maatregelen dit toelaten. Een lidmaatschap kost €75,- voor volwassenen vanaf 24 jaar en €50,- voor jeugd tot 24 jaar. Kosten exclusief lessen zijn €35,- voor volwassenen en €12,50 voor de jeugd. Aanmelden kan via deze LINK.

Voor meer informatie aanmelden kan er contact worden opgenomen met Michiel Huijgen, telefoonnummer 06-53219703 of via e-mail ln.ctesroognull@retseemgninnep.