Bert Schabbink 50 jaar !

Het is feest aan de van Hoevellstraat waar de nodige spandoeken en versieringen zijn opgehangen bij de woning van Bert Schabbink. De Goorse scribent- en muziekliefhebber, die inmiddels zijn eigen teksterij Schabbink runt, viert op deze 30e mei zijn 50e verjaardag en dat mag, ondanks de Coronamaatregelen, niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo kwam de buurt al met snedige teksten op een spandoek over de nachtelijke avonturen van de oud-columnist van deze site en spreekt een fiets, waarmee hij ooit een bloemenwinkel in reed, ook boekdelen. Namens de familie, vrienden, de buren én de redactie van deze site: Van harte gefeliciteerd en op naar nog meer smeuïge verhalen en gezelligheid !

Gerelateerde berichten

  • ‘Donders duur doktertje’ houdt gemoederen bezig29 december 2020 ‘Donders duur doktertje’ houdt gemoederen bezig Een column van de Goorse scribent Bert Schabbink (foto) houdt de gemoederen in 'zorgverzekeringsland' aardig bezig. Onder de titel 'Donders duur doktertje' schreef hij over de torenhoge […]
  • Goorse columnist geweerd uit Hofweekblad28 oktober 2020 Goorse columnist geweerd uit Hofweekblad Een column van de Goorse columnist Bert Schabbink verschijnt vandaag niet in het Hofweekblad omdat hij het epistel afsluit met de vloek 'Godverdomme'. De scribent die ook voor deze site […]
  • Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool27 juni 2020 Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool 'Allememaggies!' zal hij gedacht hebben toen hij de versierselen op zijn oprit aan de van Hoevellstraat bekeek. Bas Pool wordt vijftig jaar en kreeg van zijn vrienden een behoorlijk […]
  • Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw28 oktober 2015 Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein […]
  • Festival Schabbink bij Buddy’s10 juli 2022 Festival Schabbink bij Buddy’s Hij was al even vijftig, maar het moest natuurlijk nog groots worden gevierd. Paul Schabbink, eveneens scribent bij deze site, vierde de bijzondere mijlpaal gisteren op grootse wijze bij […]