Bert Schabbink 50 jaar !

Het is feest aan de van Hoevellstraat waar de nodige spandoeken en versieringen zijn opgehangen bij de woning van Bert Schabbink. De Goorse scribent- en muziekliefhebber, die inmiddels zijn eigen teksterij Schabbink runt, viert op deze 30e mei zijn 50e verjaardag en dat mag, ondanks de Coronamaatregelen, niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo kwam de buurt al met snedige teksten op een spandoek over de nachtelijke avonturen van de oud-columnist van deze site en spreekt een fiets, waarmee hij ooit een bloemenwinkel in reed, ook boekdelen. Namens de familie, vrienden, de buren én de redactie van deze site: Van harte gefeliciteerd en op naar nog meer smeuïge verhalen en gezelligheid !

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw28 oktober 2015 Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein […]
  • Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool27 juni 2020 Schoolfeest-Abraham voor Bas Pool 'Allememaggies!' zal hij gedacht hebben toen hij de versierselen op zijn oprit aan de van Hoevellstraat bekeek. Bas Pool wordt vijftig jaar en kreeg van zijn vrienden een behoorlijk […]
  • Hans Zendman ziet Abraham20 juni 2020 Hans Zendman ziet Abraham Het is feest in ede Kerkstraat en dat kan niemand ontgaan gezien de enorme fallus die de gevel siert van het huis van Hans Zendman. Hij tikte deze week de 50 aan en dat mag natuurlijk […]
  • Dubbele Abraham voor olijke tweeling28 juli 2020 Dubbele Abraham voor olijke tweeling De voetbalclubs SV Hector en Heracles Almelo lopen als een rode draad door hun leven in de categorie 'trouw, tot ver na onze dood'. Jacco en Hergert Derking vieren vandaag, de 28e juli, […]