Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk

Kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf komende maandag weer geopend. Er is een speciaal Corona-protocol opgesteld en het terras is zo ingericht dat de anderhalve meter-regel ook in acht kan worden genomen. In de afgelopen periode hebben diverse vrijwilligers de kinderspeelplek opgeknapt en schoon gehouden en is er bijvoorbeeld een nieuwe zandbak. Die is nog niet helemaal vol en de kinderen die komen wordt dan ook gevraagd om een eigen schop mee te nemen en te helpen om de zandbak te vullen. Het Kukelnest aan de Lintelerweg is van maandag tot en met vrijdag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur en in het weekeinde van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Kukelnest morgen weer open en op zoek naar vrijwilligers28 februari 2022 Kukelnest morgen weer open en op zoek naar vrijwilligers Na een lange coronaperiode gaat kinderboerderij Het Kukelnest vanaf morgen weer open in de hoop dat er een stralende mooie tijd aan komt waarin de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Om dat […]
  • Speeltuin Het Kukelnest weer geopend19 april 2021 Speeltuin Het Kukelnest weer geopend De speeltuin van kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf vandaag weer geopend. De kinderboerderij was lang gesloten vanwege het coronavirus maar heeft nu weer groen licht om het […]
  • Kukelnest mag nog niet open13 april 2021 Kukelnest mag nog niet open Kinderboerderij Het Kukelnest mag de poorten nog niet openen. Ondanks herhaalde verzoeken moet de kinderboerderij vanwege corona nog even pas op de plaats maken. "Mensen reageren soms […]
  • Knutselen bij ’t Kukelnest17 oktober 2018 Knutselen bij ’t Kukelnest Komende zondag is de laatste Doemiddag voor kinderen bij kinderboerderij 't Kukelnest van het zomerseizoen 2018.  Vanaf 14:00 uur is de Goorse jeugd welkom om te 'Knutselen met kralen'. […]
  • Hippiemarkt bij Het Kukelnest29 juni 2022 Hippiemarkt bij Het Kukelnest Een heuse Hippie-markt op zaterdag 9 juli bij kinderboerderij Het Kukelnest. De vlindertuin en een deel van de weides worden dan omgetoverd om tot Ibiza-style hippiemarkt. Er is volgende […]