Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk

Kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf komende maandag weer geopend. Er is een speciaal Corona-protocol opgesteld en het terras is zo ingericht dat de anderhalve meter-regel ook in acht kan worden genomen. In de afgelopen periode hebben diverse vrijwilligers de kinderspeelplek opgeknapt en schoon gehouden en is er bijvoorbeeld een nieuwe zandbak. Die is nog niet helemaal vol en de kinderen die komen wordt dan ook gevraagd om een eigen schop mee te nemen en te helpen om de zandbak te vullen. Het Kukelnest aan de Lintelerweg is van maandag tot en met vrijdag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur en in het weekeinde van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Knutselen bij ’t Kukelnest17 oktober 2018 Knutselen bij ’t Kukelnest Komende zondag is de laatste Doemiddag voor kinderen bij kinderboerderij 't Kukelnest van het zomerseizoen 2018.  Vanaf 14:00 uur is de Goorse jeugd welkom om te 'Knutselen met kralen'. […]
  • Kukel Kinder Feestje en droomwens tijdens jubileumfeest Kinderboerderij2 oktober 2018 Kukel Kinder Feestje en droomwens tijdens jubileumfeest Kinderboerderij Nog twee dagen en dan bestaat Het Kukelnest 10 jaar.De Goorse kinderboerderij heeft inmiddels een prominente plek in de Goorse samenleving ingenomen. Het idee om een kinderboerderij te […]
  • Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten25 juli 2018 Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten De verzengende hitte heeft allerlei gevolgen. Zo ook voor de openingstijden van de Goorse kinderboerderij 't Kukelnest. Daar is vanochtend besloten om tot nader order 's middags om 14:00 […]
  • Imkerijdag bij Het Kukelnest8 juli 2019 Imkerijdag bij Het Kukelnest Er is komende zaterdag een Imkerijdag bij kinderboerderij Het Kukelnest. De imkers van bijenhouders-vereniging Reggedal zijn aanwezig om eenieder kennis te laten maken met honingbijen en […]
  • Ooievaar strijkt neer op ’t Kukelnest9 maart 2017 Ooievaar strijkt neer op ’t Kukelnest De hoge palen met daarop het nest was er allang maar sinds gisteren is er ook bewoner. Medewerkers van de Goorse kinderboerderij legden keurig vast hoe een grote ooievaar met gestrekte […]