Goorse horeca klaar voor heropening

De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café’s en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede Pinksterdag door vrijwel elke horeca-ondernemer. In de afgelopen weken zijn die druk geweest met het ‘Corona-proof’ maken van de inrichting en de terrassen. Die zijn in het Goorse centrum groter dan normaal. De gemeente biedt café-eigenaren de ruimte om binnen de ‘anderhalve meter-samenleving’ toch genoeg mensen te kunnen ontvangen. Zo hebben De Tapperij en De Ster de terrassen in het centrum uitgebreid en is Café Johnny’s helemaal opgepimpt en verbouwd. De Bebsel heeft een heuse ‘Biergarten’. Café Buddy’s heeft de in- en uitgang van het achterterras voor de alcohol drinkende gasten op de volgende humoristische wijze aangegeven…

Gerelateerde berichten

  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Schoolfeeststraf voor Goorse café’s17 juli 2021 Schoolfeeststraf voor Goorse café’s De extra terrasruimte die de Goorse café's Johnys en De Tapperij hebben gekregen moet op last van burgemeester Nauta weer ontruimd worden. De maatregel volgt na een volgens haar te grote […]
  • Stil protest tegen horecasluiting2 maart 2021 Stil protest tegen horecasluiting In navolging van horeca-collega's elders in het land werd er ook in Goor geprotesteerd tegen de voortdurende horeca-sluiting vanwege het coronavirus. Waar elders voor korte tijd de […]
  • Horeca is weer open!1 juni 2020 Horeca is weer open! Het voelt voor alle horeca-ondernemers in Goor weer even als hun eerste werkdag. De spanning en twijfels gieren toch even door het lijf, maar bovenal het enthousiasme. De horeca is weer […]
  • Geen vuur, wel sport en muziek tijdens Goors Paasweekeinde19 april 2019 Geen vuur, wel sport en muziek tijdens Goors Paasweekeinde De Gorenaren zullen het dit jaar tijdens het Paasweekeinde voor het eerste moeten doen zonder Boake maar zouden een Paasvuur in de regio kunnen opzoeken al vormt het aansteken van het […]