Goorse horeca klaar voor heropening

De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café’s en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede Pinksterdag door vrijwel elke horeca-ondernemer. In de afgelopen weken zijn die druk geweest met het ‘Corona-proof’ maken van de inrichting en de terrassen. Die zijn in het Goorse centrum groter dan normaal. De gemeente biedt café-eigenaren de ruimte om binnen de ‘anderhalve meter-samenleving’ toch genoeg mensen te kunnen ontvangen. Zo hebben De Tapperij en De Ster de terrassen in het centrum uitgebreid en is Café Johnny’s helemaal opgepimpt en verbouwd. De Bebsel heeft een heuse ‘Biergarten’. Café Buddy’s heeft de in- en uitgang van het achterterras voor de alcohol drinkende gasten op de volgende humoristische wijze aangegeven…