Goorse horeca klaar voor heropening

De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café’s en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede Pinksterdag door vrijwel elke horeca-ondernemer. In de afgelopen weken zijn die druk geweest met het ‘Corona-proof’ maken van de inrichting en de terrassen. Die zijn in het Goorse centrum groter dan normaal. De gemeente biedt café-eigenaren de ruimte om binnen de ‘anderhalve meter-samenleving’ toch genoeg mensen te kunnen ontvangen. Zo hebben De Tapperij en De Ster de terrassen in het centrum uitgebreid en is Café Johnny’s helemaal opgepimpt en verbouwd. De Bebsel heeft een heuse ‘Biergarten’. Café Buddy’s heeft de in- en uitgang van het achterterras voor de alcohol drinkende gasten op de volgende humoristische wijze aangegeven…

Gerelateerde berichten

  • Horeca is weer open!1 juni 2020 Horeca is weer open! Het voelt voor alle horeca-ondernemers in Goor weer even als hun eerste werkdag. De spanning en twijfels gieren toch even door het lijf, maar bovenal het enthousiasme. De horeca is weer […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Volle terrassen in het Goorse…5 mei 2016 Volle terrassen in het Goorse… Het was een heerlijke zonnige bevrijdingsdag annex Hemelvaartsdag. Het deed een groot deel van de Gorenaren besluiten om er op uit te trekken. Enkelen met een lang weekeinde naar elders, […]
  • Giocatori of DJ Roy na het paasvuur?27 maart 2016 Giocatori of DJ Roy na het paasvuur? Hoewel de lente is begonnen, lijkt het weer somber aan te doen tijdens dit paasweekend. Het Bigbandfestival is al verplaatst naar binnen en vanavond tijdens het paasvuur zal het […]
  • Geen vuur, wel sport en muziek tijdens Goors Paasweekeinde19 april 2019 Geen vuur, wel sport en muziek tijdens Goors Paasweekeinde De Gorenaren zullen het dit jaar tijdens het Paasweekeinde voor het eerste moeten doen zonder Boake maar zouden een Paasvuur in de regio kunnen opzoeken al vormt het aansteken van het […]