Horeca is weer open!

Het voelt voor alle horeca-ondernemers in Goor weer even als hun eerste werkdag. De spanning en twijfels gieren toch even door het lijf, maar bovenal het enthousiasme. De horeca is weer open en dat onder tropische omstandigheden. Na bijna tachtig dagen van quarantaine vloeit er weer bier uit de tap in ’t Twentse Haagje. En rond 12.00 uur zaten de rasadepten er al klaar voor. Of het nu bij De Smidse of de Ster is. Van De Zon tot aan De Whee, van de Buddy’s tot aan de Biergarten van de Bebsel en van de Tapperij tot aan het nieuw omgedoopte terras van Café Johnys. Overal zijn de tafels bezet, vanzelfsprekend in de geest van de richtlijnen van het RIVM.

Gerelateerde berichten

  • Goorse horeca klaar voor heropening31 mei 2020 Goorse horeca klaar voor heropening De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café's en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede […]
  • Volle terrassen in het Goorse…5 mei 2016 Volle terrassen in het Goorse… Het was een heerlijke zonnige bevrijdingsdag annex Hemelvaartsdag. Het deed een groot deel van de Gorenaren besluiten om er op uit te trekken. Enkelen met een lang weekeinde naar elders, […]
  • 62 besmettingen de Hof21 mei 2020 62 besmettingen de Hof In de gemeente Hof van Twente zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus, 62 mensen positief getest. Dat zei burgemeester Nauta tijdens een uitzending van Hofstreek FM. Er zijn tot nu […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • Giocatori of DJ Roy na het paasvuur?27 maart 2016 Giocatori of DJ Roy na het paasvuur? Hoewel de lente is begonnen, lijkt het weer somber aan te doen tijdens dit paasweekend. Het Bigbandfestival is al verplaatst naar binnen en vanavond tijdens het paasvuur zal het […]