Molenstraat in augustus 2021 tweerichtingsverkeer

Vijf partijen in de gemeenteraad gaan vanavond een motie indienen waarin wordt voorgesteld om van de Molenstraat in Goor uiterlijk augustus volgend jaar weer tweerichtingsverkeer te maken. SP, D66 en GroenLinks waren aanvankelijk voor directe ‘heropening’ maar hebben met VVD en CDA gewerkt aan een compromisvoorstel. Daarin wordt de zogenoemde ‘variant 3’, waarbij de Bunschotenstraat verlegd wordt, nog enige tijd gegund maar is er volgens de partijen wel duidelijkheid over het tijdstip. De realisatie van tweerichtingsverkeer in de Molenstraat loop veel vertraging op doordat nog geen gehele overeenstemming is over de aankoop van een stuk grond. Goor Collectief en De Stadsraad willen dat de Molenstraat per direct open gaat, maar met deze motie, die het waarschijnlijk wel gaat halen, zal Goor dus toch nog even moeten wachten op het tweerichtingsverkeer in de Molenstraat.

Gerelateerde berichten