Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht !

Het 145e School- en Volksfeest gaat vanwege de Coronacrisis dit jaar niet door en om, bijna letterlijk, een doekje voor het bloeden te bieden komt de organisatie nu met de verkoop van speciale Schoolfeest-strandlakens. Die was al gepland en is een activiteit die volgens de initiatiefnemers wel doorgang moet vinden. De strandlakens zijn 2 meter bij een meter en kosten €17,50 per stuk.

Via de website https://schoolfeest.com/strandlaken kun je je aantal strandlakens reserveren. Daarbij geef je aan op welk moment je de strandlakens komt ophalen. De afhaalmomenten zijn donderdag 18, vrijdag 19 of zaterdag 20 juni. Per gekozen datum is een tijdslot, waarin een maximaal aantal personen per tijdslot kunnen komen bij Dansschool Reiners waar de lakens kunnen worden afgehaald. Betaling kan alleen per PIN.

UPDATE: Binnen drie uur tijd waren de 1.000 beschikbare strandlakens vandaag uitverkocht. Er kan via de Schoolfeestsite nog wel een zogenoemde pre-order besteld worden. Waarschijnlijk komt er een tweede druk van de gewilde strandlakens.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest-strandlakens komen weer in de verkoop20 juli 2020 Schoolfeest-strandlakens komen weer in de verkoop In het aankomende weekeinde gaan de populaire Schoolfeest-strandlakens weer in de verkoop. Er is een extra lading besteld die op 25 en 26 juli zal worden uitgeleverd. Diegene die een […]
  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz25 april 2020 Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz Er hebben zich al bijna 400 deelnemers aangemeld voor de Schoolfeestquiz die vanavond vanaf 20:30 uur is te volgen op YouTube en de Facebook-site van de stichting School en Volksfeest. […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)13 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (6) - De bodem van de Tente ligt er en dus kan de daadwerkelijke opbouw beginnen. Medewerkers van De Weerd Tentbouw zijn vanmorgen begonnen met het leggen van de vloerdelen die aan het […]