Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht !

Het 145e School- en Volksfeest gaat vanwege de Coronacrisis dit jaar niet door en om, bijna letterlijk, een doekje voor het bloeden te bieden komt de organisatie nu met de verkoop van speciale Schoolfeest-strandlakens. Die was al gepland en is een activiteit die volgens de initiatiefnemers wel doorgang moet vinden. De strandlakens zijn 2 meter bij een meter en kosten €17,50 per stuk.

Via de website https://schoolfeest.com/strandlaken kun je je aantal strandlakens reserveren. Daarbij geef je aan op welk moment je de strandlakens komt ophalen. De afhaalmomenten zijn donderdag 18, vrijdag 19 of zaterdag 20 juni. Per gekozen datum is een tijdslot, waarin een maximaal aantal personen per tijdslot kunnen komen bij Dansschool Reiners waar de lakens kunnen worden afgehaald. Betaling kan alleen per PIN.

UPDATE: Binnen drie uur tijd waren de 1.000 beschikbare strandlakens vandaag uitverkocht. Er kan via de Schoolfeestsite nog wel een zogenoemde pre-order besteld worden. Waarschijnlijk komt er een tweede druk van de gewilde strandlakens.

Gerelateerde berichten

  • Geen Schoolfeest, ook niet in aangepaste vorm2 maart 2021 Geen Schoolfeest, ook niet in aangepaste vorm Het is geen verrassing maar nu wel officieel. Het School en Volksfeest gaat ook dit jaar niet door vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus en de maatregelen. Gisteravond is er […]
  • Uiterlijk begin maart beslissing over doorgaan School en Volksfeest3 februari 2021 Uiterlijk begin maart beslissing over doorgaan School en Volksfeest De verwachting is dat er nog niet op hele grote schaal feest gevierd zal mogen worden, maar het bestuur van de stichting School en Volksfeest heeft de moed nog niet helemaal opgegeven. […]
  • Schoolfeest-strandlakens komen weer in de verkoop20 juli 2020 Schoolfeest-strandlakens komen weer in de verkoop In het aankomende weekeinde gaan de populaire Schoolfeest-strandlakens weer in de verkoop. Er is een extra lading besteld die op 25 en 26 juli zal worden uitgeleverd. Diegene die een […]
  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Als juni zonder ons Schoolfeest…9 maart 2021 Als juni zonder ons Schoolfeest… Zwitserland is eigenlijk best een mooi land. Niet alleen omdat je er prachtig kunt wintersporten of omdat het vertikt naar de pijpen van Brussel te dansen maar vooral omdat ze daar […]