Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht !

Het 145e School- en Volksfeest gaat vanwege de Coronacrisis dit jaar niet door en om, bijna letterlijk, een doekje voor het bloeden te bieden komt de organisatie nu met de verkoop van speciale Schoolfeest-strandlakens. Die was al gepland en is een activiteit die volgens de initiatiefnemers wel doorgang moet vinden. De strandlakens zijn 2 meter bij een meter en kosten €17,50 per stuk.

Via de website https://schoolfeest.com/strandlaken kun je je aantal strandlakens reserveren. Daarbij geef je aan op welk moment je de strandlakens komt ophalen. De afhaalmomenten zijn donderdag 18, vrijdag 19 of zaterdag 20 juni. Per gekozen datum is een tijdslot, waarin een maximaal aantal personen per tijdslot kunnen komen bij Dansschool Reiners waar de lakens kunnen worden afgehaald. Betaling kan alleen per PIN.

UPDATE: Binnen drie uur tijd waren de 1.000 beschikbare strandlakens vandaag uitverkocht. Er kan via de Schoolfeestsite nog wel een zogenoemde pre-order besteld worden. Waarschijnlijk komt er een tweede druk van de gewilde strandlakens.