Drie keer is ‘scheepsrecht’ voor motorrijder onder invloed

De politie in Goor heeft gisteravond een motor in beslag genomen van een 28-jarige man uit Rijssen. Hij werd rond 21:00 uur op de Markeloseweg voor de derde keer binnen korte tijd rijdend aangetroffen terwijl zijn rijbewijs ongeldig is verklaard. Een agent zag de motorcoureur rijden en herkende de combinatie met de bestuurder. Iets verderop werd het voertuig bij de Jumbo-supermarkt aangetroffen.

De 28-jarige deed daar boodschappen en toen hij aanstalten maakte om weer te gaan rijden, werd hij staande gehouden. Na onderzoek bleek inderdaad dat zijn rijbewijs ongeldig uit een speekseltest bleek bovendien dat hij onder invloed was van THC en amfetamine. Hij weigerde ook medewerking aan een bloedonderzoek. Er is tegen de man proces-verbaal opgemaakt en de motorfiets is in overleg met de Officier van Justitie inbeslag genomen en verbeurd verklaard.

Gerelateerde berichten

  • Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo27 augustus 2017 Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt toen hij hard in botsing kwam met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Goorseweg bij de afslag met de Potdijk tussen Goor en Markelo. De […]
  • Dodelijk ongeval N347, weg tijdelijk afgesloten13 oktober 2017 Dodelijk ongeval N347, weg tijdelijk afgesloten Een fataal ongeval met grote gevolgen op de N347. Daarbij is een motorrijder vanochtend om het leven gekomen ter hoogte van de afslag A1. De identiteit van het slachtoffer kan nog niet […]
  • Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat3 juni 2018 Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van […]
  • Verwarde Syriër zorgt voor onrust5 mei 2017 Verwarde Syriër zorgt voor onrust Een verwarde jongeman heeft gisteren voor onrust gezorgd in de Markeloseweg in de Kerkstraat. Hij werd door bewoners opgemerkt toen hij met een stok in de hand containers om schopte. Nadat […]
  • Bestuurder Porsche bedreigd aan Markeloseweg13 maart 2019 Bestuurder Porsche bedreigd aan Markeloseweg Een bestuurder van een Porsche is afgelopen zaterdag bedreigd door door een man die probeerde zijn auto te stelen. Hij dreigde daarbij met geweld. De poging tot diefstal, die overigens […]