Stemmen op de mooiste Schoolfeestnummers kan weer

Het Feest der Feesten gaat dan wel niet in fysieke vorm door. Er kan toch gestemd worden op nummers voor de jaarlijkse Schoolfeest top 25. Dit jaar heeft Hofstreek omroep een extra kieslijst toegevoegd, dit is de Schoolfeesttent top 25. Deze lijst staat vol met nummers die de dj’s in de tent zouden kunnen draaien dit jaar. De lijst is samengesteld door de Dj’s die zouden optreden in de tent. Op vrijdagavond 26 juni zal deze lijst te zien en te horen zijn op Schoolfeest TV. Er kan dus voor de gelegenheid twee keer gestemd worden. Eén keer op het favoriete Schoolfeest-nummer en één keer op het favoriete Tentfeestnummer. Wie mee stemt maakt ook weer kans op Schoolfeestpenningen. Stemmen kan via deze LINK. Het nummer ‘Schoolfeest in de hemel’ is wat betreft de Schoolfeestnummers al jaren de nummer één gebleken.

Gerelateerde berichten

  • Drie Goorse kandidaten in top VVD-kieslijst1 december 2021 Drie Goorse kandidaten in top VVD-kieslijst De VVD Hof van Twente heeft voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar drie Goorse kandidaten op verkiesbare plekken gezet. Edwin Scheperman, ook nu raadslid, staat […]
  • Goorse geveul..22 juni 2021 Goorse geveul.. Schoeven langs het schap. Dat dak dat mut er of. Even stilstaan bij geliefden die ons ontvallen zijn bij “Schoolfeest in de hemel”. Uitpuffen op het Jannink-terras en nat van het zweet […]
  • Schoolfeest in de hemel weer op 128 juni 2020 Schoolfeest in de hemel weer op 1 De verkiezing van mooiste Schoolfeestliedje ooit, heeft ook dit jaar geen verrassing opgeleverd. Het nummer 'Schoolfeest in de hemel' van Paul Schabbink en Bert Eeftink (foto) kreeg net […]
  • Geen Schoolfeest, wel veel Schoolfeestmuziek…26 juni 2020 Geen Schoolfeest, wel veel Schoolfeestmuziek… De Tente is er niet, de kermis ook niet maar het Feest der Feesten wel. Ondanks de Coronacrisis is het op diverse plekken in Goor dit weekeinde feest en daar hoort muziek bij. En dan […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]