Kringloop-outlet doet aangifte van illegale dump

Medewerkers van de Kringloop-outlet Hof van Twente hebben aangifte gedaan van het illegaal dumpen van goederen. Ze zijn het zat dat er wederom ‘onbruikbare troep’ wordt gedumpt en zeggen het niet langer te accepteren. Gistermorgen werden de spullen gevonden en uit camerabeelden is te zien dat een vrouw dinsdagavond rond 20:00 uur het afval uit een auto laadde. Haar kenteken is bekend en de politie zal haar volgens de outlet-medewerkers beboeten. Kringloop-outlet Hof van Twente maakt melding van dit ‘zoveelste’ incident in de hoop dat iedereen tijdens openingstijden spullen komt inleveren, zodat ze niet voor onverwachte kosten komen te staan. Het illegaal dumpen van afval is in Goor schering en inslag en staat inmiddels ook op de politieke agenda.

Gerelateerde berichten

  • Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe26 maart 2020 Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe Of het met de Corona-crisis te maken heeft en de bijbehorende 'opruimwoede' bij de thuisblijvers, is niet bekend maar het is wel een gegeven dat het dumpen van afval in de afgelopen week […]
  • Grote brand bij Wawollie (met video)17 juli 2016 Grote brand bij Wawollie (met video) Bij kringloopwinkel Wawollie woedt een zeer grote brand. Daardoor is het pand aan de Haaksbergerweg in korte tijd volledig afgebrand. De brandweer is met groot materieel uitgerukt en […]
  • Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat29 november 2017 Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat In het pand bij de parkeerplaats aan de Pastoriestraat (tegenover De Borgh) opent over enkele weken een nieuwe Goorse Kringloop-Outlet. In de hal van ruim 2.000 vierkante meter komt er […]
  • Kiekeboe gaat weer open18 mei 2020 Kiekeboe gaat weer open De grootste kringloopwinkel van Goor gaat op 2e Pinksterdag weer open. Kiekeboe was de afgelopen weken gesloten vanwege het Coronavirus. Vanaf komende zaterdag kunnen er weer spullen […]
  • “Drie kringloopwinkels is teveel…”16 april 2018 “Drie kringloopwinkels is teveel…” Dat er in Goor nu maar liefst drie kringloopwinkels zijn is voor velen net iets teveel van het goede. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. 53% van de stemmers vindt dat met […]