Over de Twentse dreven…

Het is een prachtig beeld van de enthousiaste groep wielrenners uit ’t Twentse Haagje (foto). Na de jeugd mogen ook de volwassenen van de Goorse toerclub weer de weg op. In kleine groepjes en op anderhalve-meter afstand. Vanaf nu zal er op de dinsdag gefietst worden en langzaamaan zal ook de zondag weer in het teken worden gesteld van de racefiets. Introduc√© zijn welkom en kunnen zich melden bij secretaris@nulltoerclubgoor.nl

Gerelateerde berichten

  • Sportevenementen Doesgoor12 oktober 2020 Sportevenementen Doesgoor Wijkvoorziening het Doesgoor organiseert ook dit jaar weer allerhande sportevenementen voor de jeugd. In de periode oktober 2020 tot en met juni 2021 organiseert het Sportteam van […]
  • Gratis trainen bij GMHC28 september 2014 Gratis trainen bij GMHC Om het ledenaantal op te schroeven is het mogelijk om vrijblijvend en gratis mee te trainen bij de Goorse Mixed Hockey Club (GMHC). De 54-jaar oude vereniging die sinds kort beschikt over […]
  • Volop sportactiviteiten in maart4 maart 2019 Volop sportactiviteiten in maart Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor organiseren ze deze maand weer allerhande sportactiviteiten. In de maand maart kunnen de kinderen uit Goor dus voldoende beweging krijgen. Van Urban Hockey […]
  • Eerste korfbalkampioen op ’t Doesgoor28 september 2014 Eerste korfbalkampioen op ’t Doesgoor De jonge korfballers van Phenix C1 schreven gisteren geschiedenis door het eerste korfbalteam te zijn dat kampioen is geworden op sportpark 't Doesgoor. Tegen Zwart Wit uit Delden werd na […]
  • Opnieuw toernooizege voor Maarten ter Hofte1 maart 2020 Opnieuw toernooizege voor Maarten ter Hofte Een week na zijn zege in Goirle, heeft Maarten ter Hofte ook zijn tweede toernooi van het jaar gewonnen. De talentvolle rolstoeltennisser uit Goor won ditmaal het ITF Indoor Heuvelrug […]