Forse blikschade bij aanrijding Scherpenzeelseweg

Twee auto’s zijn vanmiddag hard op elkaar gebotst op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. De oorzaak wordt nog onderzocht maar het lijkt erop dat één van de twee bestuurders geen voorrang verleende aan de auto die van rechts uit de Gruttostraat kwam rijden. Er vielen geen gewonden maar er was wel forse blikschade aan beide auto’s. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg29 maart 2018 Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg Een kettingbotsing met drie getroffen auto's aan het einde van de middag op de Scherpenzeelseweg. Daar botsten de wagens achter op elkaar ter hoogte van de kruising met de Nachtegaalstraat […]
  • Aanrijding met wielrenners in de Voorstraat21 augustus 2021 Aanrijding met wielrenners in de Voorstraat Aan het einde van de ochtend vond er een aanrijding plaats van een personenauto en een groep wielrenners in de Voorstraat. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt nog door de politie […]
  • Bromfietser rijdt weg na aanrijding;  getuigen gezocht13 juli 2021 Bromfietser rijdt weg na aanrijding; getuigen gezocht De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding met grote materiële schade op de Pieter Langendijkstraat die in de nacht van afgelopen vrijdag en zaterdag rond 00:00 uur plaats […]
  • Step en auto botsen op Scherpenzeelseweg26 mei 2021 Step en auto botsen op Scherpenzeelseweg Een man op een elektrische step is gistermiddag hard in aanraking gekomen met een auto op de Scherpenzeelseweg. Rond 16:00 uur kwam hij uit Gruttostraat en zag niet dat de vrouw in de […]
  • Fietster gewond na aanrijding op Scherpenzeelseweg25 juni 2019 Fietster gewond na aanrijding op Scherpenzeelseweg Op de Scherpenzeelseweg in Goor is vanochtend een fietsster gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een bestelbus. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. Het slachtoffer is behandeld […]