Jongerencentrum De Maan gaat sluiten

Jongerencentrum De Maan in de voormalige Laarschool gaat sluiten. Volgens welzijnsorganisatie Salut en de gemeente Hof van Twente sluit het locatie-gebonden jongerenwerk in De Maan onvoldoende aan bij de wensen en behoeften van de jongeren. De jongerenwerkers moeten nieuwe activiteiten gaan ontwikkelen en zorgen dat ze op een laagdrempelige manier aanwezig en beschikbaar zijn voor alle jongeren in Goor en niet alleen de kwetsbare groep. Salut wil meer inzetten op activititeiten in wijken, op scholen en bij (sport-)verenigingen. Ook zullen jongeren worden gestimuleerd om zelf activiteiten op te zetten.

Gerelateerde berichten

  • Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd2 januari 2017 Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd De vrije inlooptijden bij Jongerencentrum De Maan in de Laarstraat zijn, door een andere personele bezetting, met ingang van het nieuwe jaar veranderd. Jongeren kunnen nu elke dinsdag van […]
  • Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen4 mei 2021 Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen Een nieuw onderdeel van Salut. Zij hebben Impacter LAB in het leven geroepen. En dat houdt concreet in dat het jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans geeft om vanaf mei tot en met  juni […]
  • Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren27 maart 2021 Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren Het project Impacter van welzijnsorganisatie Salut kan van start gaan. Na de aankondiging in november zijn er een aantal jongerencoaches aangenomen en getraind en nu klaar voor om et de […]
  • Jongeren #nogffvolhouden18 februari 2021 Jongeren #nogffvolhouden De jongerenwerkers van Salut Welzijn in Hof van Twente doen mee aan de landelijke campagne #nogffvolhouden. Deze campagne is bedoeld om jongeren een hart onder de riem te steken in […]
  • Salut zoekt jongerencoach2 januari 2021 Salut zoekt jongerencoach Salut is naarstig op zoek naar een jongerencoach. Als jongerencoach maak je deel uit van het project Impacter. Check het bericht hier.