KNA komt weer oud papier ophalen

Vanaf 20 juni haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op op De Whee.Dat gebeurt met de pers-/containerwagens van Remondis. Het oud papier moet voor 08.30 uur aan de weg staan en mag alleen worden neergezet op de plek waar altijd uw afvalcontainer wordt geleegd. Het papier mag niet in plastic tassen worden aangeboden. de accordeonvereniging gebruikt de opbrengst voor de eigen vereniging die dit jaar 90 jaar bestaat. Het jubileumconcert van KNA zou plaats vinden op 3 oktober maar dat gaat vanwege het Coronavirus niet door en is verplaatst naar zaterdag 3 april 2021.


Gerelateerde berichten

  • Duits orkest tijdens herfstconcert KNA5 november 2019 Duits orkest tijdens herfstconcert KNA Komende zaterdag (9 november) komen 'The Squeezebox Devils' uit het Duitse Osterholz – Scharmbeck naar Goor in het kader van een uitwisseling met de Goorse accordeonvereniging KNA. De […]
  • Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen12 oktober 2018 Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen De activiteitenlijst voor het komende weekeinde in het Goorse begint met een kaartavond, vanavond in wijkgebouw 't Badhoes op 't Tuindorp. Vanavond is ook de voorstelling van sing a […]
  • Eerste prijs voor ensemble KNA15 april 2019 Eerste prijs voor ensemble KNA Tijdens het Novam Orkesten-Festival in Ede heeft het ensemble van accordeonvereniging KNA een eerste prijs gewonnen. De jury beoordeelde het programma van de Goorse accordeonisten als […]
  • KNA weer in de race voor oud papier7 februari 2020 KNA weer in de race voor oud papier Ook dit jaar haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op in woonwijk de Whee. Nieuw dit jaar is de inzet van pers-/containerwagens. Dit betekent voor u dat het oud papier […]
  • Geen matinee en oud-papier-actie KNA13 april 2020 Geen matinee en oud-papier-actie KNA In verband met de corona-maatregelen haalt Kunst Na Arbeid geen oud papier op komende zaterdag. U kunt ook geen papier brengen bij de containers. "Wij vragen u om het papier zolang thuis […]