Goorse begint Amsterdams restaurant op vliegveld Twente

De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp ziet met haar evenementenbureau ‘Ik wil Kippenvel’ een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Samen met haar compaan Jorieke Eertink begint ze een tijdelijk Amsterdams restaurant in een Hangar op vliegveld Twente. Het restaurant moet in de maanden juli en augustus gaan draaien onder de naam ‘Tante Leentje’. “Een sfeervol en typisch Amsterdams restaurant met √©lke avond live entertainment. De vergunning is aangevraagd, wij kunnen niet wachten om de deuren te openen.” aldus de initiatiefneemsters die daar geen moeite hebben om zich aan de Coronaregels te houden. “Met de immense ruimte en mogelijkheden op dit terrein, kunnen we ons feilloos houden aan de richtlijnen van het RIVM”. ‘Ik wil kippenvel’ organiseert jaarlijks een aantal grote evenementen zoals vorig jaar het Grootste terras van Nederland, ook op vliegveld Twente.

Jorieke Eertink (l) en Karen Bennink-Eijkelkamp (r)

Gerelateerde berichten