Goorse begint Amsterdams restaurant op vliegveld Twente

De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp ziet met haar evenementenbureau ‘Ik wil Kippenvel’ een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Samen met haar compaan Jorieke Eertink begint ze een tijdelijk Amsterdams restaurant in een Hangar op vliegveld Twente. Het restaurant moet in de maanden juli en augustus gaan draaien onder de naam ‘Tante Leentje’. “Een sfeervol en typisch Amsterdams restaurant met √©lke avond live entertainment. De vergunning is aangevraagd, wij kunnen niet wachten om de deuren te openen.” aldus de initiatiefneemsters die daar geen moeite hebben om zich aan de Coronaregels te houden. “Met de immense ruimte en mogelijkheden op dit terrein, kunnen we ons feilloos houden aan de richtlijnen van het RIVM”. ‘Ik wil kippenvel’ organiseert jaarlijks een aantal grote evenementen zoals vorig jaar het Grootste terras van Nederland, ook op vliegveld Twente.

Jorieke Eertink (l) en Karen Bennink-Eijkelkamp (r)

Gerelateerde berichten

  • Goorse bouwt weer aan het Grootste Terras van Nederland10 februari 2019 Goorse bouwt weer aan het Grootste Terras van Nederland Vliegveld Twenthe wordt deze zomer wederom omgedoopt tot het Grootste Terras van Nederland. De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp is met haar zakenpartner Jorieke Eertink uit Markelo weer […]
  • Nieuw Goors duo met liedjes uit de Jordaan28 februari 2020 Nieuw Goors duo met liedjes uit de Jordaan Een nieuw Goors zangduo met de naam Duo Soul2Soul zal aankomende zaterdag 29 februari (15:00 uur) in verzorgingshuis het Stoevelaar met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Het echtpaar […]
  • Te Vaanhold weer bij ’s lands beste koffiezetters5 oktober 2017 Te Vaanhold weer bij ’s lands beste koffiezetters Niels te Vaanhold blijft een nationale topper als het gaat om het maken van goede koffie. De Goorse 'Barista' heeft de finale bereikt van de Dutch Brewers Cup 2018. Daarin strijdt hij met […]
  • Goorse filmploeg oogst lof voor backstage-filmpje Hanna van Hendrik6 augustus 2019 Goorse filmploeg oogst lof voor backstage-filmpje Hanna van Hendrik Het was een daverend succes: Het theaterspektakel Hanna van Hendrik dat op het vliegveld Twente in de afgelopen maanden avond aan avond was uitverkocht en in totaal zo'n 50.000 […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]