Welkomstpakket voor nieuwe Hof-inwoners

Ruim 200 nieuwe inwoners uit Goor en de overige kernen van de Hof hebben vandaag via de post een welkomstpakket ontvangen om kennis te maken met de gemeente. Het ontvangstpresent voor nieuwe inwoners is een initiatief van HofMarketing en samengesteld in samenwerking met de gemeente, ondernemers en verenigingen. In het pakket zitten een bloeikaart, entreetickets, kortingsbonnen, kleurplaten, het magazine Hof van Twente en flyers.

Gerelateerde berichten

  • Hof rustige gemeente om te wonen…18 juli 2022 Hof rustige gemeente om te wonen… De gemeente Hof van Twente scoort goed op de kaart van gemeenten die een geschikte plek zijn voor mensen die van rust houden. Verzekeringsmaatschappij FBTO hield een landelijk onderzoek […]
  • KletsProat-spelletjes huis aan huis verspreid10 juni 2022 KletsProat-spelletjes huis aan huis verspreid Het team van HofMarketing heeft in der afgelopen dagen 5.000 zogenoemde 'Kletsproat-spelletjes' huis aan huis verspreid in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dat is een […]
  • Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente10 juli 2021 Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente Op vrijdag 10 september is het 20 jaar geleden dat de fusiegemeente Hof van Twente het levenslicht zag. Hofmarketing wil dat feestje ook meevieren en dan met behulp van de kinderen. Zij […]
  • 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken30 maart 2021 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken In september van dit jaar bestaat de gemeente Hof van Twente 20 jaar en ondanks de coronacrisis en de gevolgen van de cyberaanval wil de gemeente hier toch op feestelijke wijze aandacht […]
  • Boer Burger Beweging verrast ook in de Hof18 maart 2021 Boer Burger Beweging verrast ook in de Hof De nieuwe Boer Burger Beweging heeft opvallend veel stemmen vergaard in de gemeente Hof van Twente tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. De partij behaalde vanuit het niets 4,7% van de […]