Nieuwe LED-verlichting siert het straatbeeld…

De gemeente Hof van Twente heeft in het kader van de verduurzaming de straatverlichting vervangen voor zogenoemde LED retrofit-verlichting. Er zijn in Goor en omgeving ruim 500 nieuwe duurzame lampen geplaatst. In lijn met het eerder opgestelde energie-akkoord moet de nieuwe verlichting een energiebesparing van 40% opleveren alsmede de nodige financiële voordelen. De nieuwe verlichting is geleverd door Saled uit Bunschoten-Spakenburg. Om kosten te besparen is er voor gekozen om de huidige armaturen niet te vervangen maar om te bouwen.

Nieuwe LED-verlichting in de Goorse Kerkelanden

Gerelateerde berichten

  • Wordt dit het toekomstige straatbeeld ?19 juli 2018 Wordt dit het toekomstige straatbeeld ? De gemeente Hof van Twente is begonnen met een test waarin de straatverlichting, ook in Goor, in de toekomst volledig zelfvoorzienend kan zijn. Op de Eerste Zomerdijk net buiten […]
  • Het wordt donker tussen Goor en Hengelo7 oktober 2020 Het wordt donker tussen Goor en Hengelo De lantaarnpalen langs de N346 tussen Goor en Hengelo worden in de komende tijd weggehaald. De Provincie Overijssel schrapt de lichtmasten omdat ze daar niet meer nodig zouden zijn. […]
  • Openbare scholen worden verduurzaamd13 juni 2020 Openbare scholen worden verduurzaamd De Stichting Openbaar Primair Onderwijs (OPO) Hof van Twente en Energiefonds Overijssel zijn een samenwerking aangegaan om de 8 basisscholen van Stichting OPO in de gemeente Hof van […]
  • Derde HofKracht Café bij GFC13 november 2017 Derde HofKracht Café bij GFC Het komende en derde Hofkracht-café is komende woensdag, 15 november bij GFC. Deze bijeenkomst is bedoeld om met een korte lezing inspiratie mee te geven en vervolgens onder het genot van […]
  • Hogenkamp zonder straatverlichting10 september 2015 Hogenkamp zonder straatverlichting In de Goorse wijk Hogenkamp te Goor is het na zonsondergang op de meeste plaatsen donker. In nagenoeg de hele wijk is geen straatverlichting. Cogas is verantwoordelijk voor het laten […]