Lidl deze week gesloten

De Lidl op het Weversplein is deze week tot en met donderdag gesloten. De grote- en meest drukbezochte supermarkt van Goor wordt deze week intern verbouwd. De werkzaamheden nemen tot en met donderdag in beslag, waarna de Goorse vestiging van de Duitse supermarktketen vanaf vrijdag weer toegankelijk is voor publiek. Door de sluiting is de verwachting dat het drukker dan normaal zal zijn bij de overige supermarkten in Goor. Met name bij de naastgelegen Aldi.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Jumbo open op 1e Kerstdag23 december 2016 Jumbo open op 1e Kerstdag De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de […]
  • Goorse supermarkten in beweging…14 mei 2019 Goorse supermarkten in beweging… Het Goorse supermarktwezen krijgt een ander aanzien. Zoveel is wel duidelijk. Nu bekend is dat de Lidl alsnog mag bouwen aan de Kerkstraat, is er ook helderheid over de supermarkt aan de […]
  • Nieuwe Lidl met bakkerij geopend2 februari 2017 Nieuwe Lidl met bakkerij geopend Het is opvallend druk vandaag bij de Goorse vestiging van de Duitse supermarktketen Lidl op het Weversplein. Daar is vandaag de nieuwe brood- en banketafdeling in gebruik genomen. De […]
  • Stormschade bij Aldi16 februari 2020 Stormschade bij Aldi De storm Dennis die vandaag ook over Goor raast lijkt in kracht niet zo heftig te zijn als de storm van vorige week maar toch heeft de wind wel een schadegeval opgeleverd. Bij de […]