Al maand geen ziekenhuisopnames door Corona in de Hof

De gemeente Hof van Twente zit al lange tijd op hetzelfde aantal van (geregistreerde) 4 Coronadoden sinds de uitbraak van het virus en noteerde in de afgelopen maand ook geen ziekenhuisopnames die Corona-gerelateerd waren. Dat blijkt uit cijfers van RTL Nieuws. De Hof is één van de circa 40 gemeenten in Nederland die in dat kader al een maand ‘Coronavrij’ zijn. In totaal zijn er in de Hof van Twente 15 ziekenhuis-opnames door Corona geregistreerd. Het aantal inwoners dat het Coronavirus bij zich draagt is wel hoger. Er is sinds vorige week een testlocatie op Zenkeldamshoek waar mensen getest kunnen worden.

Gerelateerde berichten

  • Nu vier Corona-doden in de Hof2 mei 2020 Nu vier Corona-doden in de Hof Er zijn tot op heden vier inwoners in de gemeente Hof van Twente overleden aan de gevolgen van het Corona-virus. Dit blijkt uit cijfers van het RIVM die zijn gepubliceerd door RTL Nieuws. […]
  • Goorse kindertest-straat in RTL Nieuws13 maart 2021 Goorse kindertest-straat in RTL Nieuws Landelijke aandacht voor de Corona-teststraat op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar was een cameraploeg met verslaggever van het RTL Nieuws. Zij kwamen om een reportage te maken over […]
  • Corona-cijfers blijven oplopen, ook een dode gemeld in de Hof14 oktober 2020 Corona-cijfers blijven oplopen, ook een dode gemeld in de Hof Net voordat gisteravond de nieuwe stevige maatregelen werden afgekondigd om het Corona-virus alsnog te beteugelen, werd duidelijk dat de situatie in Goor en de overige kernen in de Hof […]
  • Aantal besmettingen in de Hof loopt op30 september 2020 Aantal besmettingen in de Hof loopt op Het aantal mensen dat in de Hof van Twente is besmet met het Corona-virus is in de afgelopen weken opgelopen. Er kwamen tot gisteren 17 nieuwe besmettingen bij sinds 16 september. Er […]
  • Vijf nieuwe besmettingen in de Hof19 augustus 2020 Vijf nieuwe besmettingen in de Hof Er zijn in de afgelopen twee weken vijf nieuwe besmettingen van het Coronavirus geregistreerd in de gemeente Hof van Twente. Dat blijkt uit cijfers van de GGD. Het is niet bekend of er […]