Gorenaar twee keer beschonken aangehouden

Een 56-jarige Gorenaar is afgelopen dinsdagavond twee keer van de weg gehaald wegens rijden onder invloed. De politie kreeg rond 18:00 uur een melding binnen dat er een man in een auto zich verdacht ophield op een parkeerplaats aan de Lindelaan. Ter plekke zagen de agenten de man zijn auto verplaatsen. Nadat hij op verzoek uitstapte stond hij op zijn benen te wankelen en sprak met dubbele tong. Uit de blaastest bleek dat hij fors had gedronken. Uit de analyse op het politiebureau blies hij 1305 ug/l waardoor hij naast een proces verbaal ook een rijverbod kreeg en zijn rijbewijs in moest leveren. Niet veel later zag de politie de Gorenaar opnieuw rijden en werd hij opnieuw aangehouden waarna hij dezelfde procedure moest ondergaan. Hij werd wederom ‘positief’ werd getest en kan een forse bekeuring tegemoet zien.

Gerelateerde berichten